Nieuws & Verslagen

Actueel

jeugdspelers varisliloenensteijlen

In navolging van Kigongo, Argun en Wessling hebben opnieuw drie spelers uit de jeugdopleiding hun eerste contract in het Bingoal Stadion getekend. Steijlen en Van Loenen (O17) en Varisli (O16) hebben maandagmiddag, in het bijzijn van hun families, hun handtekening gezet onder een overeenkomst die hen tot medio 2027 aan ADO Den Haag verbindt.

Academy Director Albert van der Dussen is verheugd dat ADO Den Haag er opnieuw in geslaagd is om drie grote talenten voor een langere tijd aan onze club te binden: “Alle drie de spelers passen op hun eigen manier perfect binnen onze club. We kijken er naar uit hoe deze talenten zich de aankomende seizoenen gaan ontwikkelen.”

Senne Steijlen
“Senne kenmerkt zich als een moderne linksbenige veel opkomende vleugelverdediger. Is snel, technisch en heeft een uitstekende voorzet in huis. Daarnaast is zijn goede mentaliteit een enorm pluspunt.”, aldus Van der Dussen.

IMG 9044 kopie

Dani van Loenen
Over Van Loenen vertelt Van der Dussen het volgende: “Dani is hét rolmodel van een typische Haagse speler. Bezit het ADO Den Haag-DNA tot in detail. Koppelt techniek met brutaliteit en bezit een neusje voor de goal. Dani heeft een geweldige wedstrijdmentaliteit.”

IMG 8862 kopie

Levy Varisli
“Levy is een creatieve middenvelder die dit seizoen voor het eerst bij ADO Den Haag O16 speelt. Hij ontwikkelt zich razendsnel. Levy is goed aan de bal, bezit uitzonderlijk spelinzicht met slimme passing. Daarnaast is hij mentaal sterk en onverstoorbaar.”, sluit Van der Dussen af.

IMG 8963 kopie

ADO Den Haag feliciteert Senne, Dani en Levy met het ondertekenen van hun eerste contract.

Deel dit item