Nieuws & Verslagen

Nieuws

De ADO Den Haag jeugdopleiding is op zoek naar enthousiaste chauffeurs!

De chauffeurs bij de jeugdopleiding halen de jeugdspelers uit onder 14 t/m onder 17 thuis (of op school) op en brengen deze naar het jeugdcomplex voor de training. 
Na de training brengen de chauffeurs de jeugdspelers weer naar huis. Tussendoor zorgt ADO Den Haag voor een heerlijke warme maaltijd die met de groep chauffeurs genuttigd wordt. 

De chauffeurs bij ADO Den Haag zijn allen vrijwilligers. Als tegenprestatie kunnen de chauffeurs de wedstrijden van het eerste elftal gratis bezoeken, krijgt men een kledingpakket en wordt de warme maaltijd gratis aangeboden. Ook biedt ADO Den Haag een leuke enthousiaste groep chauffeurs die het altijd erg gezellig hebben met elkaar. 

Het rijden is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Het is uiteraard mogelijk om 4 dagen te rijden maar ook met 1 dag in de week zijn wij al geholpen. 

Mocht bovenstaande je interesse hebben gewekt neem dan contact op met de manager van de jeugdopleiding: Falco van den Eijnden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel dit item