Nieuws & Verslagen

Nieuws

De teams van de jeugdopleiding van ADO Den Haag zullen vanaf maandag 4 mei, geheel volgens de richtlijnen van de KNVB en het RIVM, de trainingen op De Aftrap weer hervatten.

De KNVB heeft voor de clubs en specifiek voor diverse leeftijdsgroepen een speciaal protocol opgesteld, waarin precies staat beschreven aan welke voorwaarden de trainingen moeten voldoen. Zo zullen spelers van 13 tot en met 18 jaar 1,5 meter afstand moeten houden tot alle andere personen (behalve personen uit het eigen huishouden), dus ook tot trainers en andere spelers. Bij spelers tot en met 12 jaar is deze afstandsbeperking onderling niet aan de orde.

Een andere maatregel is dat de spelers zich thuis zullen aankleden in trainingskleding en dat zij direct na afloop van de training naar huis gaan om daar te douchen. Tevens zullen spelers met gezondheidsklachten (neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts) thuisblijven.

Vanwege de maatregelen zullen de trainingen op De Aftrap niet toegankelijk zijn voor publiek of andere belangstellenden.

Deel dit item