Nieuws & Verslagen

Nieuws

De jeugdopleiding van ADO Den Haag is voor het seizoen 2020/2021 op zoek naar enthousiaste assistent-scheidsrechters voor de Onder 11 tot en met Onder 15-teams van haar jeugdopleiding en chauffeurs voor het vervoeren van spelers van en naar de training.

Assistent-scheidsrechters
Als assistent-scheidsrechter ben je een belangrijk onderdeel van het begeleidingsteam. Net als de overige stafleden zorg je ervoor dat op professionele wijze de spelregels worden nageleefd. Hierbij is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen richting spelers en overige leden van de arbitrage. Uiteraard is het belangrijk dat je bekend bent met alle spelregels en je beschikt over een goede conditie.

Wij zoeken iemand die op vrijwillige basis beschikbaar is op zaterdag en één keer in de twee weken op een doordeweekse avond. Naast je functie als assistent-scheidsrechter ondersteun je waar nodig de elftalleider. ADO Den Haag vraagt alle nieuwe medewerkers om bij hun indiensttreding een verklaring omtrent het gedrag (VOG) te overleggen.

Chauffeurs
De jeugdopleiding van ADO Den Haag is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om het korps van chauffeurs te komen versterken. Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoer van onze jeugdspelers op trainingsdagen. De jeugdspelers worden vanaf huis of school opgehaald om op tijd op de training te verschijnen. Na de training worden de spelers weer naar huis gebracht.

Wat biedt ADO Den Haag?

  • Een kledingpakket
  • Een veelzijdige en uitdagende functie in een topsportomgeving
  • De kans om te werken in een ambitieus en gemotiveerd team
  • De mogelijkheid om de wedstrijden van het eerste elftal te bezoeken in het Cars Jeans Stadion
  • En voor de chauffeurs nog:
  • Gezelligheid met een enthousiaste groep chauffeurs
  • Een warme maaltijd (voor het wachten tijdens de training)
  • Twee keer per jaar een leuk uitje

Reageren
Ben je geïnteresseerd in één van bovenstaande vrijwilligersfuncties? Stuur dan een mail naar Falco van den Eijnden, Manager Opleiding, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel dit item