Nieuws & Verslagen

Nieuws

Waar de eerste selectie afgelopen week al aan het seizoen 2020/2021 begon, is voor ADO Den Haag Onder 21 de bal ook weer gaan rollen. Onder leiding van Virgilio Teixeira, die net als afgelopen drie seizoenen de hoofdtrainer van het beloftenteam zal zijn, stond maandagochtend de eerste trainingssessie van het seizoen op het programma. 

ADO Den Haag Onder 21 bestaat ook dit jaar weer uit talentvolle spelers die uiteindelijk de stap naar de hoofdmacht hopen te maken. Het hoogste opleidingsteam van ADO Den Haag zal dit seizoen uitkomen in Divisie 1 van de nieuwe Onder 21-competitie. Hierin treft de ploeg onder andere clubs als Feyenoord, FC Twente/Heracles Almelo, FC Groningen en sc Heerenveen. De thuiswedstrijden van ADO Den Haag Onder 21 zullen dit seizoen op zaterdagmiddag worden gespeeld op het hoofdveld van De Aftrap.

Naast Onder 21 is vandaag ook ADO Den Haag Onder 18, dit seizoen getraind door oefenmeester Giovanni Franken, weer begonnen aan het nieuwe seizoen. De overige teams van de jeugdopleiding van ADO Den Haag starten komende zaterdag met hun eerste trainingssessie.

o183

Deel dit item