Nieuws & Verslagen

Nieuws

Nadat eerder VV Wilhelmus en RKAVV de samenwerking met (de jeugdopleiding van) ADO Den Haag hebben verlengd zijn er drie clubs vanuit de regio die nu ook de samenwerking met ADO Den Haag verlengen. VELO, Laakkwartier en RKDEO hebben allen in de afgelopen periode een convenant getekend. ADO Den Haag is er in geslaagd om deze clubs vanuit de regio langer aan zich te binden en zodoende de samenwerking te kunnen voortzetten.

convenant VELO
v.l.n.r. Richard Wolf, Raymond van Asten (Technische zaken) en Falco van den Eijnden.

Namens VELO en ADO Den Haag hebben respectievelijk voorzitter Richard Wolf (voorzitter) en Falco van den Eijnden (Operationeel Manager Jeugdopleiding ADO DH) hun handtekening gezet onder een driejarig convenant. De club uit Wateringen werd in het seizoen 2020/2021 toegevoegd als Partnerclub en deze samenwerking wordt dus voor de aankomende drie seizoenen verlengd.

convenant Laakkwartier 2
v.l.n.r Marc Bos-Rongen (Onderbouw coördinator), Kees van der Hoorn (Jeugdzaken) en Falco van den Eijnden.

Namens Laakkwartier en ADO Den Haag hebben Ron Jansen (Voorzitter) en Falco van den Eijnden (Operationeel Manager Jeugdopleiding ADO DH) hun handtekening gezet onder een convenant gedurende drie seizoenen.

Laakkwartier, al jarenlang een trouwe Partner waar jaarlijks ook het 1e elftal hun wedstrijd(en) in de voorbereiding speelt, onder andere de club waar spelers zoals Danny Bakker, Yahya Boussakou en Amin Essabri vandaan zijn gekomen.

convenant RKDEO 2
v.l.n.r. Othman van Deutekom (Hoofd Jeugdopleiding), Wim de Bruijn en Falco van den Eijnden.

Namens RKDEO en ADO Den Haag hebben respectievelijk Wim de Bruijn (secretaris RKDEO) en Falco van den Eijnden (Operationeel Manager Jeugdopleiding ADO DH) hun handtekening gezet onder een convenant voor één seizoen.

Partners in Talentontwikkeling

Wat in 2007 begon als het ‘Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden’, groeide in 2016 door tot het programma Partners in Talentontwikkeling, met de volgende drie pijlers: voetbaltechnisch, videoanalyse en scouting. Vorig jaar werd er opnieuw een dimensie toegevoegd aan de samenwerking met de partnerclubs. Het pakket werd gemoderniseerd en geactualiseerd, waardoor er meer evenwicht en een echte win-winsituatie kon ontstaan. Het convenant zorgt er bovendien voor dat de banden met de regionale clubs verstevigd worden.

ADO Den Haag is verheugd met deze verlenging en verwacht een fijne en vooral constructieve samenwerking.

Deel dit item