Nieuws & Verslagen

Nieuws

Net als in de afgelopen jaren organiseert ADO Den Haag weer een partnertoernooi voor de jeugdelftallen van de onder 8 en onder 10. Hoeveel ADO zelf geen O8 team meer heeft, organiseert de club alsnog het toernooi voor deze leeftijdscategorie. Het toernooi vindt plaats op woensdag 13 oktober, op de Aftrap, in het Zuiderpark en gaat van start om 15:00 uur met de eerste wedstrijden, de prijsuitreiking zal om 18:45 uur plaatsvinden. De wedstrijden zullen 1x15 minuten bedragen zonder rust.

Bij de O8 wordt gespeeld in 2 poules van 4 teams waar ieder team in de poule een keer tegen elkaar speelt, na die poulewedstrijden worden er kruisfinales gespeeld. De nummers 1 en 2 uit de beide poules spelen voor de plaatsen 1 t/m 4 en de nummers 3 en 4 voor de plaatsen 5 t/m 8. Na de kruisfinales zullen er nog finale wedstrijden plaatsvinden waar de eindstand zal worden bepaald.

Bij de O10 wordt gespeeld in 2 poules van 5 teams waar ieder team een keer tegen elkaar speelt. De nummers 1 van allebei de poules spelen in de finale, de nummers 2 voor de 3e en 4e plaats etc.

Bij een gelijk eindigen in de poule zal het doelsaldo doorslaggevend zijn. 

Wij wensen alle teams veel plezier en succes tijdens het toernooi! 

Deel dit item