Nieuws & Verslagen

Nieuws

Gistermiddag, woensdag 10 november, heeft het Partnertoernooi voor de leeftijdsgroep onder 12 plaatsgevonden op "De Aftrap" in het Zuiderpark. Omdat 1 Partnerclub helaas niet kon deelnemen deed ADO Den Haag mee met 2 teams en was ook Netwerkpartner SVC'08 met de O12 van de partij. Ook op dit toernooi werd er door alle spelers en speelsters weer de nodige inspanning geleverd om de wisselbeker in de wacht te slepen. Onder toeziend ook van de vele toeschouwers bleken de 2 ADO teams toch een maatje te sterk. Dit resulteerde in een ADO Den Haag finale.
 
Wat zeer opvallend was, was het feit dat alle finalewedstrijden na de poulefase in een gelijke stand eindigde. Dit betekende dat elke wedstrijd werd afgesloten met een strafschoppenserie. Al met al voor iedereen een spannend einde. Uiteindelijk wist ADO Den Haag team A, na een zenuwslopende strafschoppenserie, te winnen.  
 
Uit handen van 1e elftalspeler Tyrese Asante ontvingen alle spelers en speelsters een aandenken aan het toernooi. De finalisten ontvingen daarnaast nog een medaille en voor de winnaars was er een grote wisselbeker die men een jaar in het bezit mag houden. 
 partnertoernooi11 11 2
Stand:
1: ADO Den Haag team A
2: ADO Den Haag team B
3: Forum Sport
4: Laakkwartier
5: VELO
6: HVV
7: VCS
8: RKAVV
9: SVC'08 
10: Wilhelmus
 
Op woensdag 24 november vindt het laatste partnertoernooi plaats.
Dan zijn de onder 13 teams aan de beurt. 

Deel dit item