Nieuws & Verslagen

Nieuws

Afgelopen zaterdag kwam ADO Den Haag O17 ondanks het stil zetten van de competitie toch in actie voor de competitie. ADO Den Haag O17 moest tegen Almere City O17 proberen om de 2e plaatst op de ranglijst te pakken. Deze plaatst geeft aan het einde van de najaarsreeks recht op promotie naar divisie 1.
 
ADO Den Haag O17, onder leiding van trainer Rosalia, begon sterk aan de wedstrijd en creëerde een aantal mogelijkheden om de score te
openen. Na een kwartier spelen kreeg ADO Den Haag O17 loon naar werken en openende Lynden Erhart de score. Uit een vrije trap op de rand van de 16 meter liet hij de doelman van Almere kansloos. Deze zelfde Lynden Erhart was ook betrokken bij het volgende doelpunt na zijn voorzet tekende Iliyas Bardi voor de 2-0. Het was dat ADO Den Haag O17 niet met scherp schoot om de voorsprong te vergroten. Zo ging er met een 2-0 voorsprong gerust worden. Na rust wist ADO Den Haag O17 de score snel verder uit te breiden. Uit een corner was het weer Iliyas Bardi die zijn tweede van de middag wist binnen te schieten. ADO Den Haag O17 bleef de boven liggende partij en bleef weer de betere mogelijkheden creëren, maar wist het krachtsverschil in die fase niet verder uit te drukken. Toch kwam de 4-0 nog op het scorebord als Iliyas Bardi zijn 3e van de middag binnenschiet. 
 
Door dit resultaat heeft ADO Den Haag O17 de 2e plaatst ingenomen. Met nog 3 wedstrijden te spelen heeft ADO Den Haag O17 weer alles in eigen hand om promotie af te dwingen. Hopelijk wordt de competitie weer snel hervat.
 
Iliyas Bardi
Iliyas Bardi was zaterdag tegen Almere City de grote man bij de O17 met 3 doelpunten.

Deel dit item