Nieuws & Verslagen

Nieuws

onder 12b

Woensdagmiddag 16 november heeft het Partnertoernooi voor de leeftijdsgroep onder 12 plaatsgevonden op "De Aftrap" in het Zuiderpark. Bijna alle Partnerclubs waren vertegenwoordigd om er een mooi toernooi van te maken. Er werd tijdens dit toernooi 8 tegen 8 gespeeld. Onder goede omstandigheden konden de spelers en speelsters strijden om de wisselbokaal.

In beide poules was het tot de laatste wedstrijd spannend wie er de finale mocht gaan spelen. In poule A konden ADO Den Haag team A, Forum Sport en VELO deze plek nog bereiken. Bij de andere poule B ging het in een onderling duel tussen ADO Den Haag team B en RKDEO. Uiteindelijk wisten beide teams van ADO Den Haag de finale te bereiken waarna team A de winst wist te pakken.

Ook de wedstrijden om de overige plekken waren leuk te noemen. De wedstrijd om de 7e en 8e plaats was bijzonder omdat daar de nodige strafschoppen, na het gelijke spel in de reguliere tijd, voor nodig waren om een winnaar aan te kunnen wijzen. Alle spelers en speelsters kregen een mooie medaille mee naar huis. De winnende teams kregen uit handen van ADO Den Haag onder 21 spelers de wisselbokaal.

Eindstand Partnertoernooi onder 12:

1: ADO Den Haag team A
2: ADO Den Haag team B
3: VELO
4: RKDEO
5: HVV
6: Forum Sport
7: Wilhelmus
8: Laakkwartier
9: VCS

Deel dit item