Nieuws

aftrap3

In de laatste speelronde van 2022 heeft ADO Den Haag O21 zich weten te handhaven in de hoogste competitie van Nederland. Verder wist O16 ook een knappe overwinning te boeken. De rest van de uitslagen vind je hieronder.

Onder 21
PEC Zwolle O21 - ADO Den Haag O21 2-0
Ondanks een 2-0 nederlaag uit bij hoogvlieger PEC Zwolle O21 heeft ADO Den Haag O21 zich weten te handhaven. Ook in de tweede seizoenshelft zal de formatie van trainer Giovanni Franken uitkomen in de hoogste divisie. Concurrent Willem II O21 stond voor aanvang van de speelronde op één punt onder de Hagenaars, maar verloor de wedstrijd ook dus bleef ADO op de veilige zesde plaats staan.

Onder 18
ADO Den Haag O18 - PEC Zwolle O18 1-3
In het laatste duel van de eerste seizoenshelft heeft ADO Den Haag zijn meerdere moeten erkennen in PEC Zwolle O18. De Hagenaars kwamen nog wel op voorsprong via Lloyd Hendriks, maar binnen minder dan een kwartier kwamen de Zwollenaren weer terug. In de tweede helft bleek PEC iets te sterk voor de thuisploeg en ging de 1-3 zege naar Zwolle. Geen schande voor de Haagse ploeg die de eerste seizoenshelft in een sterk bezette competitie speelde.

Onder 17
PSV O17 - ADO Den Haag O17 5-2
ADO Den Haag heeft in de uitwedstrijd tegen PSV O17 aan het kortste eind getrokken. Na een vermakelijke eerste helft waarin PSV en ADO Den Haag allebei twee keer scoorden was de tweede helft voor de thuisploeg. 5-2 was uiteindelijk de eindstand in het voordeel van de nummer 3 van de competitie. ADO Den Haag O17 is zesde geworden met 18 punten uit 14 duels.

Onder 16
ADO Den Haag O16 - FC Utrecht O16 5-2
ADO Den Haag O16 heeft een knappe 5-2 thuisoverwinning geboekt tegen het hoger geklasseerde FC Utrecht O16. Bij rust stond de thuisploeg al met 2-1 voor waarna na rust de score uitliep voor de Hagenaars. Door de 5-2 zege stelde ADO Den Haag de derde plaats veilig in Divisie 2.

Onder 14
FC Dordrecht O14 - ADO Den Haag O14 3-3
In een vermakelijk duel hebben FC Dordrecht O14 en ADO Den Haag O14 de punten moeten delen. ADO Den Haag wist van tevoren dat het op de vijfde plaats was geëindigd in de competitie, terwijl FC Dordrecht nog streed voor handhaving.

Onder 13
Vitesse O13 - ADO Den Haag O13 1-1
ADO Den Haag O13 heeft in een uitduel met Vitesse O13 een punt gepakt. Bij rust hadden beide ploegen nog niet gescoord. Diep in de tweede helft maakte de thuisploeg de openingstreffer, maar vijf minuten later kwam ADO langszij.

De wedstrijden van O15, O12, O11 en O10 werden afgelast.