Nieuws & Verslagen

Nieuws

FabianShahaj SamLi

Sam Li en Fabian Shahaj van ADO Den Haag Onder 21 worden voor een half jaar verhuurd. Li is vertrokken naar Vejle BK, de koploper van de één na hoogste Deense competitie. Shahaj komt voor de rest van het seizoen uit voor FK Partizani, dat momenteel de eerste plek bezet in de Albanese competitie.

Fabian Shahaj
De 20-jarige Shahaj komt voor de rest van dit seizoen uit voor FK Partizani uit Albanië. De aanvaller van ADO Den Haag O21 heeft de Albanese nationaliteit en komt nu bij de koploper uit dat land te spelen voor de rest van het seizoen. In mei vorig jaar maakte de geboren Hagenaar in het duel tegen FC Emmen zijn debuut voor de hoofdmacht van ADO Den Haag. Op dit moment bezit Shahaj een contract tot komende zomer met een cluboptie voor nog een extra jaar.

Sam Li
Sam Li is al eerder voor een half jaar op huurbasis naar Vejle BK uit Denemarken vertrokken. Het 19-jarige Chinese talent speelt al acht jaar voor de jeugdopleiding voor ADO Den Haag. De vleugelverdediger heeft nog een contract tot medio 2024 bij de Haagse club. 

Deel dit item