Nieuws

oefenduel everton

ADO Den Haag O17 is op een meerdaagse trip naar Engeland om een tweetal oefenduels te spelen en nieuwe ervaringen op te doen. Vandaag speelde onze Onder 17 een oefenduel tegen de leeftijdsgenoten van Everton. Al snel kwam ADO Den Haag met 1-0 achter na een benutte vrije trap op de rand van het strafschopgebied. ADO herpakte zich goed en wist na 20 minuten op gelijke hoogte te komen. Het was Maikey Houwaart die knap wist af te ronden na een goede assist van Giovanny de Pina. Na een aantal goede kansen voor ADO was het uiteindelijk toch de thuisploeg die op 2-1 kwam vlak voor rust.

oefenduel everton3

Na rust werd de stand weer gelijk na een fantastische aanval. Een assist van Amin el Harchaoui werd op waarde geschat door Cheveyo Mul die bekwaam afrondde. Door een benutte strafschop van Everton werd de eindstand uiteindelijk bepaald op 3-2.

Zaterdag speelt ADO Den Haag O17 nog een wedstrijd, tegen Manchester City O17.