Nieuws

o17 mancity2

Op het schitterende jeugdcomplex van Manchester City mocht ADO Den Haag onder 17 zich meten met de jeugd van een van de grootste clubs ter wereld. Voor rust hadden de mannen van trainer Marciano Nonneman het lastig. Manchester City speelde een goed positiespel waar ADO Den Haag maar moeilijk grip op kreeg. Voor rust was daarom de ruststand 2-0 voor de thuisploeg. Dat die score niet hoger uitviel was te danken aan goede reddingen van doelman Caleb Kramer.

Ook na rust hadden de jonge ooievaars het lastig, maar nadat de 3-0 viel gooide men het schroom van zich af. Binnen zo'n 20 minuten tijd was de stand ineens 3-3. Eerst was het Anthony Hesseling die de 3-1 kon scoren na een assist van Cheveyo Mul. Niet veel later scoorde Özder Ozcan de 3-2 op aangeven van Luca Ofwegen. Uiteindelijk was het Dahli Jordense die de gelijkmaker wist te scoren uit een hoekschop. Toch wist de thuisploeg de wedstrijd nog te winnen dankzij twee doelpunten vlak voor tijd.

Al met al een mooie en leerzame wedstrijd voor ADO Den Haag onder 17.