Woensdag vertrok ADO Den Haag onder 14 naar Londen om daar een tweetal oefenwedstrijden te spelen.
Eenmaal aangekomen ging men eerst naar het Emirates Stadium, de thuishaven van Arsenal voor een indrukwekkende rondleiding.

onder14engeland3

Donderdagochtend stond er een training op het programma. Eerst werden de spieren aan het werk gezet en daarna werd er nog een balletje getrapt.

onder14engeland2

Aan het begin van de avond stond de eerste oefenwedstrijd op het programma, tegen Watford u14 (oude club van o.a. Daryl Janmaat). In de 1e helft speelde ADO Den Haag op een zeer behoorlijk niveau. Voor rust was het al 0-4 door een doelpunt van Jarett Smees en een zuivere hattrick van Dailey Moes.
Na rust zakte het iets in maar ook nu wist Jarett Smees weer te scoren. Na de 0-5 deed de thuisploeg nog wat terug maar het slotakkoord was voor David van Duppen die de eindstand bepaalde op 1-6.

Deze trip is mede mogelijk gemaakt dankzij een aantal sponsors. Fulfilment Solutions (www.fulfilmentsolutions.nl) was een van de bedrijven die ons geholpen heeft om deze trip te organiseren.

Wij bedanken alle sponsors die deze ervaring voor de spelers hebben mogelijk gemaakt.