Nieuws & Verslagen

Nieuws

 aftrap4

ADO Den Haag heeft wederom twee jeugdspelers beloond met hun eerste meerjarige contract. Raelson Gomes Landim (O18) en Calvin Gustina (O21) tekenen allebei voor twee seizoenen met een optie voor twee extra seizoenen. Beide talenten zullen volgend seizoen uitkomen voor ADO Den Haag onder 21.

Calvin Gustina
Gustina speelt al meerdere jaren voor de jeugdopleiding van ADO Den Haag. De talentvolle middenvelder is nu beloond met een meerjarig contract, iets waar hij de afgelopen jaren hard voor heeft gewerkt. Albert van der Dussen, Academy Director bij de Haagse jeugdopleiding, is verheugd dat Gustina nu voor meerdere jaren vastligt. "Calvin is een mentaal zeer sterke speler en bezit het karakter en het DNA dat past bij ADO Den Haag. Het is een veelzijdige middenvelder die we hopelijk, als zelfopgeleide speler, gaan zien in het eerste elftal later."

IMG 1650

Raelson Gomes Landim
Van der Dussen: "Raelson heeft zich de afgelopen tijd ontzettend snel ontwikkeld. Hij is fysiek sterk en een multifunctionele speler die op meerdere posities goed uit de voeten kan. We verwachten veel van hem." Gomes Landim speelt nu voor Onder 18, maar zal komend seizoen aansluiten bij Onder 21. 

IMG 1378

Deel dit item