Nieuws & Verslagen

Nieuws

230512AB16029

De trainersstaf van de jeugdopleiding is vrijwel volledig ingevuld voor het seizoen 2023/2024. Met een aantal vaste gezichten en zeker ook wat nieuwe gezichten kunnen de trainers en medewerkers van De Aftrap zich klaar gaan maken voor het komende seizoen. Giovanni Franken zal ook komend seizoen ADO Den Haag onder 21 onder zijn hoede hebben met Ronald Samson als assistent. Levi Schwiebbe is de nieuwe hoofdtrainer van Onder 17. Hoofdtrainer Frans Danen van Onder 18 krijgt twee andere assistenten: Jimmy Charite en Gino Ninaber, die afgelopen seizoen hoofdtrainer van Onder 14 was. Verder zijn er twee nieuwe gezichten bij de O15 en O16, te weten Ervin Lee en Sharan Gayadien. Daarnaast verwelkomt onze jeugdopleiding ook keeperstrainer Max de Jong. De ex-doelman en keeperstrainer van het eerste elftal van ADO Den Haag keert terug en wordt Hoofd Keepers Coach en zal hij als keeperstrainer van Onder 21 en O18 gaan fungeren.

Albert van der Dussen, Academy Director, is blij de trainersstaf voor het komende seizoen rond te hebben. “Het was een intensief proces, maar ik ben content met de uitkomst en dat de meeste teams weer voorzien zijn. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de trainersstaf voor het komende seizoen. We willen kwaliteit en talent blijven waarborgen op De Aftrap en zijn ervan overtuigd dat deze trainers hier stuk voor stuk hun steentje aan kunnen bijdragen. Met Ervin Lee, Sharan Gayadien en Dillon Bijlsma hebben we er ook weer een aantal gedreven en talentvolle coaches bij gekregen.” 

ADO Den Haag O21
Hoofdtrainer – Giovanni Franken
Assistent – Ronald Samson

ADO Den Haag O18
Hoofdtrainer - Frans Danen
Assistenten – Jimmy Charite & Gino Ninaber

ADO Den Haag O17
Hoofdtrainer – Levi Schwiebbe
Assistent – n.n.b.

ADO Den Haag O16
Hoofdtrainer – Sharan Gayadien
Assistent – Patrick van Nijnatten

ADO Den Haag O15
Hoofdtrainer – Ervin Lee
Assistent – Randy de Jong

ADO Den Haag O14
Hoofdtrainer – Mark Wasmus
Assistent – Sunny Dihal

ADO Den Haag O13
Hoofdtrainer – Jorik van Adrichem
Assistent – Justin Compier

ADO Den Haag O12
Hoofdtrainer – Kees Brouwers
Assistent – Mike Spin

ADO Den Haag O11
Hoofdtrainer -  Dillon Bijlsma
Assistent - Reinier van Loon

ADO Den Haag O10
Hoofdtrainer – Kevin Compier
Assistent – Sander Veldhoen

maxdejong

Max de Jong volgt Arjan van de Kaaij op als Hoofd Keepers Coach; ook verantwoordelijk voor O21 en O18

Max de Jong keert na elf jaar terug bij zijn grote liefde ADO Den Haag. De geboren Hagenaar stond eerder als doelman en later als keeperstrainer onder contract bij ADO Den Haag. In 2012 vertrok De Jong in het kielzog van de toen vertrekkende ADO Den Haag-trainer John van de Brom naar Anderlecht. Bij de club uit Brussel was de 54-jarige De Jong tot 2020 actief waarna Al Raed uit Saoedi-Arabië de volgende bestemming was. Een jaar later volgde de overstap naar Al Ahli SFC waar hij in maart vorig jaar vertrok. Nu keert De Jong terug bij de club die nog altijd in zijn hart zit. ‘Het is speciaal om terug te keren. ADO Den Haag is en blijft namelijk mijn club, ik heb hier 14 jaar onder contract gestaan en ik ben geboren en getogen hier. In deze functie moet ik ervoor zorgen dat de keepers zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen om uiteindelijk de stap naar het eerste te maken als dat zover is, een leuke functie waar ik veel zin in heb!” Van der Dussen: "Na het vertrek van Hoofd Keepers Coach Arjan van de Kaaij zijn we hard op zoek gegaan naar een geschikte vervangen. Met Max de Jong hebben we de ideale kandidaat gevonden. Een zeer ervaren keeperstrainer en een echte Hagenaar die de club goed kent."

Deel dit item