Nieuws & Verslagen

Nieuws

aftrap4

Vanwege de stap van Levi Schwiebbe van Onder 17 naar het eerste elftal, waar hij als assistent-trainer aan de slag gaat, volgt er een wisseling van de wacht bij een aantal jeugdteams van onze Academy. De plek van Levi Schwiebbe als hoofdtrainer van O17 wordt overgenomen door Ervin Lee, die Onder 15 onder zijn leiding had. Lee was eerder assistent-trainer in de jeugd van Feyenoord, FC Volendam, Zeeburgia en Excelsior. Daarnaast fungeerde de ex-profvoetballer als assistent-trainer bij het Nederlands elftal onder 19 jaar.

De plek die vrijkomt bij Onder 15 zal worden ingevuld door Jorik van Adrichem, die tot voor kort Onder 13 onder zijn hoede had. Dillon Bijlsma maakt de stap van O11 naar O13. Hierdoor is de functie van hoofdtrainer bij ADO Den Haag onder 11 vacant en zal de ADO Den Haag jeugopleiding op zoek gaan naar een geschikte kandidaat om deze rol in te vullen.

Nieuwe assistent Onder 21

ADO Den Haag onder 21 jaar verwelkomt een nieuwe assistent-trainer: Chaly Jones. Samen met Ronald Samson zal de Curaçaose jeugd- en spitsentrainer gaan fungeren als assistent van Giovanni Franken. De focus zal voor Chaly vooral liggen bij het trainen van de aanvallers, een functie die hij in het verleden bij het eerste elftal van FC Dordrecht ook invulde. ADO Den Haag is blij Chaly te mogen verwelkomen. 

 

Deel dit item