Nieuws & Verslagen

Nieuws

Van 16 tot en met 20 augustus heeft ADO Den Haag onder 16 een reis gemaakt naar Engeland voor twee oefenwedstrijden en diverse andere activiteiten. Dit vormde een prachtige ervaring voor deze jonge spelers.

Op woensdag 16 augustus vloog het team naar Manchester en ging vervolgens meteen door naar Old Trafford voor een rondleiding in het stadion van Manchester United. Na een avondmaaltijd begaven de spelers zich naar hun kamers. Op donderdag stond de eerste oefenwedstrijd tegen Aston Villa op het programma. In een leerzame en spectaculaire wedstrijd verloor het team nipt met 4-3. Op vrijdag werd er een lichte training gehouden op het terrein van Derby County. Zaterdag was de tweede wedstrijd van de trip. Op het prachtige complex van Leicester City speelde ADO Den Haag een uitstekende wedstrijd. Het team was duidelijk de betere en won met 1-5. Na de oefenwedstrijd genoten de spelers van een extraatje door de wedstrijd tussen Leicester City en Cardiff City bij te wonen. Op zondag vlogen de spelers en staf vermoeid maar tevreden terug naar Nederland.

We willen graag onze dank uitspreken aan de volgende sponsors die deze reis mede mogelijk hebben gemaakt:
Exterus BV, Stolp+KAB, Altijdhr, Intenza training en coaching, Parfumerie la Bourse Rotterdam, MoveZ fitness, Mako cleaning.

Deel dit item