Nieuws & Verslagen

Nieuws

IMG 3873

Teun Begthel (O17) heeft op maandag 25 september zijn eerste contract getekend in dienst van ADO Den Haag. De linker centrale verdediger is zodoende tot medio 2026 aan de club verbonden.

Albert van der Dussen, Academy Director, is verheugd met het langdurig vastleggen van dit grote talent: “Teun speelt vanaf jonge leeftijd voor onze mooie club en geldt als één van de grootste talenten van zijn lichting. Hij is een sierlijke en moderne linker centrale verdediger, die inmiddels ook is opgevallen in Zeist.”

“Ondanks zijn jonge leeftijd speelt hij al als een echte routinier. Dit heeft als gevolg dat hij eveneens de aanvoerdersband bij de O17 mag dragen. Hij geeft op natuurlijke wijze leiding, is sterk in duels en zeer comfortabel aan de bal.”, vervolgt Van der Dussen.

IMG 3866

Van der Dussen ziet een mooie toekomst voor Teun tegemoet: “Wij verwachten veel van Teun. Hij heeft de potentie om het eerste elftal te halen. Dit zou goed passen bij de ambities en doelstellingen die we binnen ADO Den Haag hebben opgesteld, daarom zijn we blij dat Teun ervoor gekozen heeft om zijn opleiding in het geelgroen te vervolgen.”

IMG 3893

Deel dit item