Nieuws

aftrap3

Onder 21 heeft na een sterke wedstrijd de drie punten meegenomen uit Hengelo. De beloften van ADO Den Haag Vrouwen gingen daarentegen met 0-3 onderuit tegen Feyenoord Vrouwen beloften. ADO Den Haag onder 17 deed hele goede zaken door ruim te winnen en daarmee de koppositie te pakken. Onder 15 gaf de leiding helaas uit handen door een nederlaag tegen directe concurrent Go Ahead Eagles. De rest van de uitslagen vind je hieronder.

Zaterdag 7 oktober

JONGENS

Onder 21 (competitie)
FC Twente/Heracles Academie O21 - ADO Den Haag O21 0-1
ADO Den Haag heeft een goede wedstrijd op de mat gelegd in Hengelo afgelopen weekend. In grote delen van het duel hadden de bezoekers de overhand en gaf het amper kansen weg. In de eerste helft kregen de Hagenaars al een aantal kansen om de score te openen, maar werden deze niet verzilverd. Halverwege de tweede helft werd het overwicht eindelijk omgezet in de score en kwam Onder 21 via invaller Elijah Velland op voorsprong. Nadat El Hannoudi de marge in de slotfase bijna wist te verdubbelen, kwam de thuisploeg bijna langszij. Thijmen de Koning had echter een goede redding in huis en daarmee gingen de dik verdiende drie punten terug mee naar Den Haag.

ADO Den Haag O21: De Koning; Achemlal, Siereveld (75. El Hannoudi), Owusu, Boakye; Van Houwelingen, De Bruin, Gustina (80. Haas); Maasland (46. Velland), Komljenovic (75. George), Esajas (75. Ates)

Onder 18 (competitie)
PSV O18 - ADO Den Haag O18 4-0
Oze Onder 18 trad afgelopen weekend aan tegen een sterk PSV O18. Voor rust kregen de bezoekers één tegendoelpunt te verwerken, maar na de pauze liep de score verder uit in het voordeel van de thuisploeg. Robin van Duiven was bij de Eindhovenaren de grote man met drie doelpunten en had daarmee een groot aandeel in de 4-0 zege. ADO Den Haag O18 likt haar wonden en gaat komend weekend thuis tegen FC Utrecht O18 voor revanche.

Onder 17 (competitie)
ADO Den Haag O17 - AFC '34 O17 7-0
Onder 17 heeft flink uitgehaald tegen AFC '34 afgelopen zaterdag. In de beginfase leek het er nog niet op dat het zo'n grote zege zou gaan worden voor de Hagenaars. Kort voor rust viel pas de eerste treffer die op naam kwam van Özder Özcan. In het tweede bedrijf wist Özcan al snel de marge te verdubbelen en toen Wesseling een kwartier later ook nog 3-0 maakte, kon het niet meer fout voor de thuisploeg. In het laatste half uur werkte de thuisploeg aan het doelsaldo en wist Özcan opnieuw drie keer te scoren; het doelpuntentotaal van de Turkse jeugdinternational kwam daarmee op vijf treffers. Rotteveel zorgde in blessuretijd voor het slotakkoord en zette zijn ploeg op 7-0. Een heerlijke zege voor de ploeg van trainer Ervin Lee die door de overwinning de koppositie heeft overgenomen van FC Volendam.

Onder 16 (competitie)
ADO Den Haag O16 - PEC Zwolle O16 1-1
ADO Den Haag onder 16 heeft op eigen veld gelijkgespeeld tegen PEC Zwolle O16. Vroeg in de wedstrijd kwamen de Hagenaars op een 1-0 voorsprong, maar kwamen de Zwollenaren twintig minuten later langszij. Beide ploegen kregen de nodige kansen op een tweede treffer, maar uiteindelijk werd het net niet meer gevonden. De formatie van coach Sharan Gayadien bezet nu de derde plek in Divisie 2.

Onder 15 (competitie)
ADO Den Haag O15 - Go Ahead Eagles O15 0-1
ADO Den Haag onder 15 heeft in een duel met directe concurrent Go Ahead Eagles O15 de koppositie weggeven. De Deventenaren stapten door een doelpunt in de tweede helft met een nipte zege van het veld en daarmee gaan zij nu over de Hagenaars heen op de ranglijst.

Onder 14 (competitie)
VVV-Venlo O14 - ADO Den Haag O14 0-2
In het zuiden van het land wist ADO Den Haag onder 14 afgelopen zaterdag de drie punten op te halen. Uit tegen VVV-Venlo gingen de Hagenaars er met een 0-2 zege vandoor met de punten en bezet het nu de derde positie op de ranglijst. Komend weekend is koploper NAC O14 op De Aftrap de volgende opponent.

Onder 13 (competitie)
PSV O13 - ADO Den Haag O13 4-1
Het duel tussen PSV O13 en ADO Den Haag O13 werd afgelopen zaterdag al in de eerste helft beslist. De Eindhovense jeugdploeg wist vier keer te scoren en daardoor was de spanning verdwenen op De Herdgang. Na de rust redde Bozyel nog wel de eer namens de bezoekers door de 4-1 te maken. Zaterdag ontvangt de ploeg van trainer Dillon Bijlsma Ajax op De Aftrap.

Onder 12 (competitie)
Quick O13 - ADO Den Haag O12 3-3
ADO Den Haag onder 12 heeft een punt overgehouden aan de derby tegen Quick onder 13. Geel-groen begon lekker op Sportpark Nieuw Hanenburg; binnen vijf minuten stond het al 0-2. Niet veel later maakte Quick de aansluitingstreffer. Onder 12, dat zo hard snakte naar de eerste punt(en), gaf de voorsprong na rust weg en boog de thuisploeg de score om. In de slotfase wist ADO Den Haag gelukkig de gelijkmaker te scoren en is Onder 12 eindelijk van die vervelende nul af. Thuis tegen Willem II O13 zullen de Hagenaars opnieuw gaan proberen om een mooi resultaat te behalen.

Onder 11
ADO Den Haag O11 - Feyenoord O11 18-6
ADO Den Haag onder 11 was flink op dreef tegen Feyenoord O11. 18-6 werd het in het voordeel van de thuisploeg.

Onder 10
Vrij

MEIDEN

Beloften (competitie)
ADO Den Haag Vrouwen beloften - Feyenoord Vrouwen beloften 0-3
De beloften van ADO Den Haag Vrouwen hebben afgelopen weekend hun meerdere moeten erkennen in Feyenoord Vrouwen beloften. Lont zette de bezoekers na een kwartier op voorsprong en verdubbelde kort na rust de score. De thuisploeg probeerde nog terug te komen, maar twintig minuten voor tijd gooiden de bezoekers de wedstrijd op slot. Voor de Haagse beloftenploeg is het de tweede nederlaag in de eerste vier wedstrijden.

Zwaluwen VR1 - ADO Den Haag MO17 0-6
ADO Den Haag MO16 zette zaterdag de zegereeks voort. Op bezoek bij het eerste vrouwenelftal van Zwaluwen stuntte de Haagse jeugdploeg door met 0-6 te zegevieren. Na drie competitiewedstrijden heeft ADO Den Haag MO16 de leiding in de 3e klasse.