Nieuws

aftrap3

Onder 21 heeft door een doelpunt van Maikey Houwaart in de absolute slotfase met 2-1 weten te winnen van het beloftenelftal van NAC Breda. JO17 boekte een ruime zege op PEC Zwolle JO17 en JO16 ging nipt onderuit. De rest van de uitslagen.

ADO Den Haag O21- NAC Breda O21 2-1
ADO Den Haag O21 heeft zich tegen NAC Breda O21 hersteld van de tik van vorige week (2-0 verlies). Finn de Bruin opende in de eerste helft de score door goed druk te zetten op de vijandelijke doelman, waarna de sluitpost tegen de middenvelder aan schoot en de bal in het doel belandde. Na de rust kwamen de Bredanaars wat beter in de wedstrijd en kwamen ze halverwege de tweede helft langszij. Aangezien beide ploegen de mogelijkheden vervolgens niet wisten te verzilveren leek het duel af te stevenen op een puntendeling, maar niets was minder waar. In de absolute slotfase bracht El Hannoudi na een rush over de zijkant zijn ploeggenoot Houwaart in stelling, waarna de aanvaller de winnende binnenschoot. Een grote ontlading volgde op het doelpunt, want de drie punten bleven zodoende in Den Haag.

Onder 18 (competitie)
ADO Den Haag O18 - Sparta Rotterdam O18 1-3
Onze Onder 18 moest het onderspit delven tegen Sparta Rotterdam O18. De bezoekers startten sterk en kwamen al snel op een 0-1 voorsprong. ADO Den Haag probeerde terug in de wedstrijd te komen, maar kregen kort na rust een volgende tik te verwerken. Zo'n tien minuten voor tijd wisten de Hagenaars de aansluitingstreffer te produceren en lag de wedstrijd weer open. De thuisploeg nam in de zoektocht naar de gelijkmaker risico en dat werd afgestraft door de Spartanen die de 1-3 maakten kort voor het einde van de wedstrijd.

Onder 17 (competitie)
PEC Zwolle JO17 - ADO Den Haag JO17 0-5
ADO Den Haag JO17 heeft flink uitgehaald op bezoek bij de leeftijdsgenoten van PEC Zwolle. In de eerste helft leek het er niet op dat het uit zou lopen op een monsterzege en gingen beide ploegen met de brilstand de kleedkamers in voor de rust. Na de pauze zetten de bezoekers echter gas bij en wisten ze in een tijdsbestek van tien minuten drie doelpunten te maken. Het duel was daarmee meteen beslist en zorgde Özder Özcan voor een mooi slotakkoord door zijn hattrick te voltooien. 0-5 was uiteindelijk de eindstand.

Onder 16 (competitie)
Vitesse JO16 - ADO Den Haag JO16 2-1
Onze selectie van jongens onder 16 jaar is tegen een nipte nederlaag aangelopen op bezoek bij Vitesse JO16. Na twee overwinningen gingen de Hagenaars met vertrouwen naar Arnhem, maar er stond een sterk Vitesse op het veld. In de eerste helft namen de Arnhemmers de leiding en de marge werd na rust verdubbeld. Vervolgens wist ADO Den Haag de aansluitingstreffer binnen te schieten en volgde een spannende slotfase. Ondanks verwoede pogingen op de gelijkmaker, bleef het bij de stand zoals die was: 2-1.

Onder 15
Vrij

Onder 14 (competitie)
ADO Den Haag JO14 - Roda JC Kerkrade JO14 6-1
ADO Den Haag JO14 heeft geen kind gehad aan Roda JC Kerkrade JO14. De scoringsdrift bij de Hagenaars was duidelijk in de eerste helft. Maar liefst vijf keer wist de thuisploeg het net te vinden, waarna het kort na de pauze ook nog 6-0 werd. De bezoekers redden nog wel de eer om de eindstand op 6-1 te bepalen.

Onder 13 (competitie)
ADO Den Haag JO13 - AZ JO13 0-5
ADO Den Haag JO13 heeft zijn meerdere moeten erkennen in AZ JO13. De Alkmaarse jeugdploeg was met 0-5 te sterk op De Aftrap afgelopen zaterdag. Komend weekend mag de Haagse jeugdformatie afreizen naar Rotterdam voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord JO13-2.

Onder 12 (competitie)
ADO Den Haag JO12 - Alexandria '66 JO13 1-3
ADO Den Haag JO12 heeft niet weten te winnen van Alexandria '66. De bezoekers waren met 1-3 te sterk voor de Haagse jeugdploeg. Het was voor onze JO12 de eerste competitiewedstrijd van dit voorjaar.

ADO Den Haag MO17 - DSO Vrouwen 1 15-0
ADO Den Haag MO17 heeft het krachtsverschil met DSO Vrouwen 1 in zeer duidelijke cijfers uitgedrukt. Maar liefst 15-0 werd het in het voordeel voor de Haagse meiden op Sportpark Houtrust. ADO Den Haag MO17 is na elf wedstrijden in de competitie nog altijd foutloos en staat de ploeg met 33 punten met afstand bovenaan.

DSVP JO15 - ADO Den Haag MO16 0-1
ADO Den Haag MO16 heeft een knappe 0-1 zege geboekt tegen DSVP JO15. Het Haagse meidenteam heeft nu twee keer op rij gewonnen en staat met zes punten bovenaan in de ranglijst. Die Haghe JO15 is de volgende opponent. Dat team staat met nul punten uit twee duels onderaan./