Nieuws & Verslagen

Nieuws

grensrechter

De jeugdopleiding van ADO Den Haag is hard op zoek naar enthousiaste personen die als grensrechter of als teammanager voor (één van) onze jeugdteams willen fungeren. Lijkt het jou leuk om elke zaterdag een wedstrijdje te vlaggen op De Aftrap bij onze eigen talenten? Of om mee te lopen met een eigen team en ervoor te zorgen dat alles op een wedstrijddag vlekkeloos verloopt? Je krijgt er, naast een hoop plezier en gezelligheid, zeker wat voor terug. Daarnaast zijn het dankbare functies, want zonder grensrechters en teammanagers kan er niet worden gevoetbald!

ADO Den Haag voorziet alle vrijwilligers van een kledingpakket, een Seizoenkaart voor wedstrijden van het eerste elftal en natuurlijk een leuke, leerzame omgeving. Wie weet spot jij de nieuwe Nathan Aké wel!

Mocht je geinteresseerd zijn in één van deze functies, neem dan contact op met Mirjam Flore, operationeel coördinator van de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Maak jouw interesse kenbaar met een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel dit item