Aangekomen in het voormalig profclubstadionnetje bij JVOZ maakten de Hagenaars zich klaar om de wedstrijd tegen de leeftijdgenoten van de regioclub van Zeeland, JVOZ te spelen. De eerste kans was voor de gasten na een steekpass van Nani Bryson die de Haagse spits vanaf de middellijn diep stuurde maar schoot ietwat gehaast tegen de voet van de Zeeuwse keeper. In de 10 minuten die daarna kwamen, kreeg dezelfde spits 2 identieke kansen. De eerste schoot hij wederom tegen de voet van de keeper en daarna probeerde Fabiano Rust de bal over te keeper te lobben maar miste de precisie om te scoren. Na ongeveer een kwartier spelen werd het harde werken naar de eerste doelpunt dan toch beloond. ADO Den Haag kwam op 0-1 door Fabiano Rust.
Vanaf het begin van de 2e helft werd steeds duidelijker wie er meer recht hadden op de 3 punten. Na een verre trap van aanvoerder Nick Nagtegaal, scoorde Raydrian Cornelia met een prachtige boogbal, over de uitkomende keeper en bepaalde zo de stand op 0-2 in Haags voordeel. In de 37e minuut maakte Fabiano Rust zijn tweede goal van de dag en bepaalde hij de eindstand op 0-3. De Zeeuwen kregen in de hele wedstrijd twee echt opgelegde kansen. De eerste belandde op de lat en de tweede keer passeerde de bal, Sem Buvelot maar lag Nani Bryson op de lijn om zijn keeper te helpen om de nul te houden. Daar tussendoor redde Sem Buvelot nog goed om een schot in de korte hoek te keren en zodoende met de 3 punten in de bus naar het Zuiderpark te vertrekken.