Zaterdag 7 April stond voor ADO Den Haag O14 de verre uitwedstrijd in Kerkrade op het programma tegen Roda JC. Door de lange busreis waren de benen de Haagse jongens nog niet geheel wakker en dat resulteerde in een matige openingsfase van de wedstrijd. Na zo’n 9 minuten spelen was ADO Den Haag al weer wat beter bij de les en creëerde het een goede aanval over de linkerkant via Jordan Gout, die vervolgens goed voorzette en Chris Duncan de 1-0 voor ADO Den Haag kon inschieten. Nog geen 2 minuten later kan de thuisploeg de stand weer gelijk zetten maar gelukkig voor ADO Den Haag staat Bas Tanis op de goede plek en houdt zijn doel schoon. ADO Den Haag O14 is zeker de bovenliggende partij in de wedstrijd en speelt heel goed positiespel waardoor er veel kansjes worden gecreëerd. In de 15e minuut komt men dan ook op een 2-0 voorsprong via Sofyan el Hannoudi die met links heel mooi inschiet. ADO Den Haag blijft de wedstrijd domineren en brengt nog voor rust de stand op 0-4. Eerst is het opnieuw Sofyan el Hannoudi die de 0-3 maakt en vervolgens zorgt Nassef Chourak voor de 0-4 ruststand.
In de tweede helft is ADO Den Haag zeker van plan om hetzelfde niveau te laten zien als in de 1e helft. Na 42 minuten spelen geeft Rick de Groot een prachtige steekpass naar Sofyan el Hannoudi die 1 op 1 met de keeper kwam en hij heel beheerst de 0-5 maakt, en daarmee zijn 3e van deze wedstrijd. Roda JC doet er alles aan om de schade te beperken en weet toch wat kansen te creëren en uiteindelijk zelfs te scoren. ADO Den Haag heeft toch meer kwaliteit in de ploeg dan de tegenstander en blijft op jacht naar meer. Nassef Chourak schiet in minuut 50 de 6-1 tegen de touwen. Niet veel later krijgt Roda JC een penalty toegekend waardoor de stand 2-6 wordt. Door het goed spel van ADO Den Haag weet Sofyan zelfs zijn 4e doelpunt van de middag te maken. Vervolgens weet ook Nassef Chourak nogmaals te scoren en is de stand 2-8. Helaas gaat ADO Den Haag in de laatste fase van de wedstrijd iets te nonchalant spelen en krijgt Roda JC steeds meer kansen tot scoren en weten ze zelfs ook nog een 3e doelpunt te maken waardoor er nu 3-8 op het scorebord staat. Het  volgende doelpunt is echter weer voor ADO Den Haag komt op naam van Jordan Gout, dankzij een goede assist van Fabian Hilpert. Door de iets te nonchalante speelwijze van ADO Den Haag moest doelman Bas Tanis helaas aan de noodrem trekken en dat koste hem helaas een rode kaart. De thuisploeg weet uiteindelijk nog wel de 4-9 te scoren vlak voor tijd maar verder dan dat komt de ploeg uit Kerkrade niet. Ondanks een slordige laatste fase van de wedstrijd gaat ADO Den Haag O14 met een ruime verdiende overwinning en 3 punten terug naar Den Haag. Volgende week speelt ADO Den Haag een thuiswedstrijd tegen FC Twente.