ADO Den Haag O19 heeft zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld tegen Vitesse O19. In een wedstrijd met weinig tot geen hoogtepunten is het lang wachten tot er iets dreigends voor een van de doelen gebeurd. Pas na 39 minuten is het Samuel Chromek die na een een-twee met Emre Bilgi vrij voor de doelman de eerste echt grote kans krijgt, maar mist. Vlak daarna weet Youri Schoonderwaldt met een werkelijk katachtige reactie Vitesse van een voorsprong weet af te houden. Echter, vlak voor rust is ook hij kansloos als de ploeg uit Arnhem uit de omschakeling weet te scoren.

Ook in de tweede helft zijn de mogelijkheden voor beide teams schaars, totdat in de 86e minuut Tyrone Owusu met een schuiver in de hoek voor de gelijkmaker zorgt. De wedstrijd lijkt zich nu pas echt te ontbranden want beide ploegen krijgen in de laatste minuten grote kansen op de winst. Gescoord wordt er echter niet meer zodat de wedstrijd wordt afgesloten met een 1-1 eindstand.
Opstelling ADO Den Haag: Youri Schoonderwaldt, Tyrone Owusu, Noah van Geenen, Nadir Achabar, Lucas Leverland (70e Jean Fritz Boom), Maarten Rieder, Lance Duijvestijn (46e Lorenzo van Kleef ), Rabbi Mwenda (46e Mohammed Chih,), Achraf Douiri, Samuel Chromek (46e Hugo Botermans), Emre Bilgi (62e Cas van Altena)