Video samenvattingen
Nieuws & Verslagen

Verslagen

Ook in haar laatste thuiswedstrijd heeft ADO Den Haag een nederlaag geleden. Echter, als de Hagenezen maar de helft van hun kansen hadden benut, was er een ruime overwinning op het scorebord gekomen. Zo had ADO Den Haag al een serie mogelijkheden gemist voordat FC Utrecht bij hun eerste echt serieuze aanval direct succesvol was. Al kwam het doelpunt wel wat gelukkig tot stand want de voorzet werd tegen Noah van Geenen aangeschoten en via hem belande de bal in het doel. Voordat Samuel Chromek voor de verdiende gelijkmaker zorgde hadden de Hagenezen pech dat eerst een kopbal van de lijn werd gehaald en even later een kopbal van Lorenzo van Kleef op de onderkant van de lat uiteen spatte. 

In de tweede helft een zelfde spelbeeld ADO Den Haag de kansen, maar FC Utrecht de doelpunten. Zo weten de Domstedelingen in de 65e minuut uit een hoekschop de stand op 1-2 te brengen en als ze er weer 12 minuten later uit de omschakeling 1-3 van maken is het Haagsche verzet gebroken. Rest aankomend weekend de uitwedstrijd tegen kampioen PSV, wat een mogelijkheid biedt om zich van de smadelijke thuisnederlaag te revancheren. 

Opstelling; Youri Schoonderwaldt, Jean Fritz Boom, Noah van Geenen, Cas van Altena, Lucas Leverland (68e Ilounga Pata), Maarten Rieder, Lorenzo van Kleef, Rabbi Mwenda (68e Ousmane Barry), Achraf Douiri, Samuel Chromek, Emre Bilgi (49e Mohammed Chih)

Deel dit item