Onder tropische temperaturen, om 11.00 al 28°, startten afgelopen zaterdag ADO O13 tegen de leeftijdgenoten van de Graafschap aan de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Ook middenvelder, Sem Yvel na een langdurige blessure begon in de basisopstelling. In de 7e minuut de eerste kans voor de Zuiderpark bewoners en dat was gelijk een doelpunt. Na goed doorzetten van Fabiano Rust vanaf de rechterkant van de middellijn sprintte hij het strafschopgebied van de Doetinchemmers binnen en schoot de bal hard tegen de keeper aan, echter belandde de bal in de voeten van de vrijstaande Lorenzo Maasland en deze kon simpelweg binnentikken, 1-0. Vijf minuten later mocht Nani Bryson aanleggen voor een vrije trap en plaatste de bal over de verdediging van de gasten, in de voeten van Raydrian Cornelia en die faalde ook niet om de 2-0 op 't scorebord te zetten. Nog voor het rustsignaal was het deze keer ADO Den Haag rechtsback, Roy Kruis die een prachtige boogbal met enige precisie bij de Haagse spits Fabiano Rust plaatste en dan weet bijna iedereen al zeker dat er een goal op komst is. En inderdaad, de 3-0 was een feit!

In het eerste kwartier van de tweede helft kwamen de gasten wat uit hun schulp, maar echte doelkansen waren er niet en als ze er al waren stond de ADO Den Haag achterhoede, onder aanvoering van Nick Nagtegaal en Feliciano de Ruyter paraat, met enige reddingen van keeper Sem Buvelot. Helaas konden de bezoekers toch, ietwat makkelijk weggegeven, de 3-1 maken in de 53e minuut. Daarna was ernog 1 kans voor ADOer Raydrian Cornelia maar omdat hij vanaf de middellijn met de bal aan zijn voet nog 40 meter af moest leggen, mistte hij de kracht om af te vuren. Vlak voor tijd schoot de Doetinchemse spits nog de bal richting de kruising van het Haagse doel maar ook nu tikte Sem Buvelot, als een Robert Zwinkels de bal uit kruising. Zodoende eindigde deze laatste wedstrijd voor ADO Den Haag O13 in een 3-1 overwinning en eindigd men bij de top 5 van deze competitie.

Al met al, en vanwege de stijgende lijnin de tweede seizoenshelft, een terechte positie voor Hagenaars!