ADO Den Haag O.17 heeft helaas het seizoen 2017-2018 niet met een overwinning kunnen afsluiten. De laatste wedstrijd tegen FC Twente O.17 ging met 3-6 verloren. Met deze wedstrijd eindigde het seizoen, zoals het was begonnen, met een nederlaag. Al met al niet het seizoen waar vooraf op was gehoopt. Het net niet halen van de kampioenspoule was nog niet zo heel erg. Maar in de Eerste Divisie hoog als tiende eindigen en daarmee degraderen was niet de doelstelling van spelers en staf, maar helaas het is niet anders, uithuilen en opnieuw beginnen. Over de wedstrijd tegen FC Twente kunnen wij kort zijn. Het wedstrijdbeeld was weer hetzelfde als het hele seizoen, ADO Den Haag de kansen en FC Twente de doelpunten. 4 kansen in de eerste helft waren voor de ploeg uit Enschede genoeg om met een comfortabele 0-4 stand de rust in te gaan.

In de 2e helft kwam ADO Nog wel op 1-4 door een goal van Joppe Dekker in zijn laatste wedstrijd voor ADO Den Haag. Ook Daan Hartemink scoorde in zijn laatste wedstrijd voor ADO Den Haag zijn benutte strafschop bracht de stand op 2-6 waarna aanvoerder Timo de Vreede het derde Haagse doelpunt voor zijn rekening nam en de eindstand 3-6 op het scorebord bracht. Einde van een, voor iedereen binnen de O.17 groep, teleurstellend seizoen.