De eerste competitiewedstrijd voor ADO Den Haag O14 is tegen Excelsior uit Rotterdam die hun wedstrijden op zondag spelen. Om 12.00 uur werd er afgetrapt en de beginfase is heel rommelig. Met de nodige aanwijzing vanaf de kant gaat het team beter in het spel komen en dat resulteert in de openingstreffer voor ADO Den Haag. In de 13e minuut, op aangeven van Roy Kruis, maakt Fabiano Rust heel beheerst de 0-1. Het goede spel van ADO Den Haag blijft en daardoor komt Excelsior in deze fase totaal niet aan beurt. ADO Den Haag weet dan ook de stand te verdubbelen. De assist is dit keer van Fabiano Rust naar Kaj van Houwelingen en hij maakt heel fraai de 0-2 met zijn linkerbeen. In deze eerste helft is ADO Den Haag zeker de bovenliggende partij. Echter, omdat de Hagenaars na de 0-2 voorsprong niet scherp genoeg blijven weten ook zij geen goede kansen meer te creeren en komen er tot rust geen doelpunten meer.

Excelsior komt iets agressiever dan ADO Den Haag uit de kleedkamer om op zoek te gaan naar de aansluiting. ADO Den Haag weet zich goed op de been te houden en soms komen er goed uit met de nodige kansjes om te scoren maar zijn net niet scherp genoeg. In minuut 46 scoort Fabiano Rust de 0-3 na een assist van Andrew Imade. ADO Den Haag blijft heer en meester in het veld en weet dat ook om te zetten in goals. Dit maal scoort Andrew Imade op aangeven van Kaj van Houwelingen. De thuisploeg weet heel af en toe nog uit de verdediging te komen maar kan niet echt tot gevaarlijke kansen te komen. ADO Den Haag weet op een goede professionele wijze deze wedstrijd uit te spelen en het eigen doel schoon te houden en de eindstand blijft op 0-4 in het voordeel van ADO Den Haag O14. Een geheel verdiende overwinning voor de haagse ploeg.

Volgend weekend speelt ADO Den Haag O14 een thuiswedstrijd tegen De Graafschap O14.