ADO Den Haag O.15 is er zaterdag niet in geslaagd om de uitwedstrijd tegen AZ O.15 winnend af te sluiten. In Alkmaar stond er na 70 minuten een 5-2 eindstand op het scorebord. Deze uitslag deed niet helemaal recht aan het wedstrijdbeeld. Al na 2 minuten kwam AZ op voorsprong toen de verdediging van ADO Den Haag niet goed stond bij een vrije schop die binnen werd geschoten. In de rest van de eerste helft waren de ploegen wel aan elkaar gewaagd. Na de rust bracht Jordan Gout ADO Den Haag terug in de wedstrijd door de 1-1 te scoren. Lang konden de mannen van trainer mark Schuur niet van deze gelijke stand genieten want nog geen minuut later stond het al 2-1 in Alkmaars voordeel. Hierna controleerde AZ de wedstrijd en kwam door weer niet goed uitverdedigen aan Haagse zijd op 3-1. In de 56e minuut bracht Calvin da Veiga Furtado de stand nog op 3-2 en ging ADO Den Haag op zoek naar de verdiende gelijkmaker. Maar zover kwam het helaas niet want in de 69e minuut gooide AZ de wedstrijd definitief op slot door de 4-2 te maken. Dat het in de blessuretijd nog 5-2 werd was voor de statistiek. Hopelijk kan ADO Den Haag zaterdag uit tegen FC Volendam O.15 wel de drie punten meenemen, maar dan zullen er verdedigend minder fouten moeten worden gemaakt.