ADO Den Haag O.15 heeft in de thuiswedstrijd tegen PSV O.15 de punten niet in Den Haag kunnen houden. Na 70 minuten stond er een 0-2 eindstand op het scorebord. De wedstijd was van beide kanten niet van een erg hoog niveau. ADO Den Haag had vorige week met een prima eerste helft uit tegen FC Volendam vertrouwen getankt voor de wedstrijd tegen PSV. Helaas kon trainer Mark Schuur geen beroep doen op de geblesseerden Keanu Does, Jordan Gout en Sofyan El Hannoudi. En dat brak de ploeg op, het spel was zeker in de eerste 20 minuten slordig en nerveus. Langzaam maar zeker trok PSV de wedstrijd wat meer naar zich toe. En met succes want in de 29e minuut was er na een mislukte ADO aanval een snel omschakel moment waarbij PSV-er Iggy Houben de bal een niet meer te stoppen was voor de Haagse verdedigers en fraai raak schot(0-1). Dit was tevens de ruststand. Na de pauze ging ADO Den Haag op zoek naar de gelijkmaker maar helaas kwam die er niet. In de 44e minuut kreeg PSV een vrije schop aan de rand van het strafschop gebied, deze werd zo ingeschoten dat de bal in het doel zeilde en dat was de 0-2 en de nekslag voor ADO Den Haag O.15. PSV speelde de wedstrijd op een professionele manier uit, en zo kwam de Eindhovense zege niet meer in gevaar. Na 70 minuten floot de uitstekend leidende arbiter de Bruijn uit Capelle aan de IJssel voor het einde, en moet ADO Den Haag O.15 volgende week zaterdag uit tegen Feyenoord O.15 proberen om de 3e zege van dit seizoen te behalen.