ADO Den Haag O.15 heeft aan de uitwedstrijd tegen Vitesse O.15 slechts 1 punt overgehouden, en deed zichzelf daar wel iets te kort mee. Trainer Mark Schuur had zijn mannen vooraf duidelijk gemaakt dat er veel strijd geleverd zou moeten worden om een overwinning te behalen op Vitesse. Toch was de eerste de beste kans van de wedstrijd voor de Arnhemmers, als in de 1e minuut na slecht uitverdedigen aan Haagse zijde en goede mogelijkheid ontstaat. Gelukkig voor ADO Den Haag werd de bal net voor de doellijn weggewerkt. Hierna kwam ADO Den Haag wat meer in zijn spel en creëerde een zeker veld overwicht wat in de 8e minuut resulteerde in de 0-1 voorsprong, na een prima voorzet van Sofyan el Hannoudi, was het O.14 speler Fabiano Rust die raak kopte. Na deze voorsprong liet ADO Den Haag Vitesse wat meer in zijn spel komen en maakte het daarmee zich zelf moeilijk. In de 11e minuut was Vitesse dicht bij de gelijkmaker maar de bal werd opnieuw van de doellijn gehaald. Toch bleef Vitesse aandringen en dat had resultaat want in de 35+2 minuut scoorden zij de 1-1. In het restant van de extra tijd werd op aanvoerder Keanu Does een flinke overtreding gemaakt, die niet werd bestraft maar die wel bepalend was voor de tweede helft van deze wedstrijd.
Over de tweede helft kunnen wij kort zijn, Vitesse ging voor de zege en ADO Den Haag loerde op de counter. Wel werd de sfeer er in het veld niet beter op, overtredingen werden talrijker en de arbiter had zijn handen vol aan deze wedstrijd. Met het gelijke spel kregen beide ploegen uiteindelijk wel waar zij beiden recht op hadden. Volgende week speelt ADO Den Haag weer een uitwedstijd tegenstander is dan Ajax O.15, om 12.00 uur zal er worden afgetrapt op de Toekomst.