Na twee overwinningen op rij heeft ADO Den Haag o19 vandaag een kansloze nederlaag geleden tegen Feyenoord o19. Eigenlijk hebben de Hagenezen nooit aansprak op de overwinning mogen maken. Feyenoord trok vanaf de eerste minuut gelijk het initiatief naar zich toe en heeft dit de hele wedstrijd niet meer uit handen gegeven. Nadat Jack Morauw al een keer redding heeft moeten brengen en Amin Essabri een bal van de lijn heeft gehaald krijgt ADO Den Haag zijn grootste kans van de wedstrijd maar de inzet van Yahya Boussakou wordt door een verdediger nog net voor de doellijn gered. Hierna is het eigenlijk alleen nog maar Feyenoord wat de klok slaat al worden ze wel flink geholpen door de Hagenezen. Tweemaal balverlies achterin levert de Rotterdammers evenveel doelpunten op. Voor de rust wordt er nog eenmaal op de paal geschoten door Feyenoord en weet Cas van Altena nog een keer op de doellijn redding te brengen.

Met een aantal wissels probeert het trainersduo Grunholz/Roerade het tij te keren, maar binnen een minuut kunnen de plannen alweer de ijskast in want Feyenoord weet te profiteren van een te korte terugspeelbal en de stand op 3-0 te brengen. Nadat de Rotterdammers eerst nog een bal op de paal schieten komen ze binnen het uur toch op een 4-0 voorsprong wanneer de bal na een afgeslagen vrije trap van buiten de zestien wordt binnengeschoten. Feyenoord zal hierna nog eenmaal de lat treffen, maar weet in het restant van de wedstrijd niet meer te scoren zodat de wedstrijd eindigt in een 4-0 nederlaag. ADO Den Haag is door de uitslagen gezakt naar plek 10 en zal in de resterende wedstrijden vol aan de bak moeten om een plek in de kampioenspoule (eerste 8) te bemachtigen.

Opstelling ; Jack Morauw ; Timo de Vreede (59e Dante Roethof ); Jean Fritz Boom ( 46e Carlo de Gelder ); Cas van Altena (46e Niels Ens ) ; Lucas Leverland ; Lorenzo van Kleef ; Bram Wennekers ; Rabbi Mwenda (46e Kai Verbeek ) ; Amin Essabri ; Hugo Botermans ( 46e Nino Vittali ) ; Yahya Boussakou