Dit weekend stond voor ADO Den Haag O14 niet een wedstrijd op zaterdag maar op zondag gepland en wel een uitwedstrijd tegen De Graafschap in Doetichem. Omdat de wedstrijd om 10.00 uur moest aanvangen werd het al heel vroeg dag voor het team. Om het voor een ieder makkelijk te houden werd er besloten om bij het Cars Jeans Stadion te verzamelen en wel al om 06.30 uur. En als verrassing voor de spelers kwam de spelersbus van ADO 1 voorrijden. Op deze frisse ochtend is het zeker even aanpassen door de kou en is de beginfase van de wedstrijd elkaar aftasten en pas na9 minuten spelen krijgt ADO Den Haag de eerste grote kans op de openingsscore maar Fabiano Rust schiet maar net naast. Ado krijgt steeds meer grip op de wedstrijd en kan in minuut 15 dan eindelijk op voorsprong komen wederom via Fabiano Rust maar zijn schot belandt tegen de paal waardoor het nog steeds 0-0 blijft. Maar ook de thuisploeg laat merken dat er weinig te halen valt door bij vlagen leuk voetbal te laten zien in deze eerste helft. ADO Den Haag blijft de bovenliggende partij maar is niet scherp genoeg voorin en beloont zichzelf niet goed voor het prima spel. Maar door het goede spel van ADO Den Haag kan een doelpunt dan ook niet uitblijven en wordt er na 31 minuten spelen vanuit een hoekschop van Sem Yvel gescoord door Andrew Imade, de 1-0 voor ADO. Omdat men goed blijft doordrukken en de thuisploeg iets is aangeslagen na het doelpunt weet ADO Den Haag zelfs de score te verdubbelen naar 2-0. Het is Lorenzo Maasland die scoort met de assist van Andrew Imade. ADO Den Haag gaat rusten met een verdiende voorsprong.

In de 2de helft is het de bedoeling om de score uit te breidden en dat lukte bijna al snel via Sem Yvel maar zijn schot wordt goed gestopt door de keeper. In de 45 ste minuut brengt ADO Den Haag de stand op 0-3 via een 2de doelpunt van Andrew Imade via de net ingebrachte Kaj van Houweling met zijn assist. ADO DH blijft goed spelen en dat resulteerd in de 50ste minuut in de 0-4. De assist is van Fabiano Rust waardoor Nano Bryson heel goed en hoog inschiet. De thuisploeg weet zich niet goed te wapenen tegen het goede spel van ADO en de bezoekers blijven steeds kansjes creeren. Tien minuten voor tijd komt de 0-5 op het scorebord via een fantastisch goed ingeschoten bal van Lorenzo Maasland. De Graafschap is niet meer bij machte om ADO af te stoppen en de trein dendert maar door en niet veel later wordt de stand 0-6 door Nani Bryson dankzij een assist van zijn broer Nano. ADO Den Haag is goed op dreef en blijft maar doordenderen en weet de stand op 0-7 te zetten via Fabiano Rust die vanuit een scrimmige de bal goed veroverd en lekker inschiet. ADO Den Haag weet de wedstrijd goed en foutloos uit te spelen en gaat met een goed gevoel weer richting Den Haag.