Vandaag ging ADO Den Haag o14 voor de laatste wedstrijd voor de winterstop uit naar Arnhem om te spelen tegen Vitesse. De wedstrijd was alleen voor de statistieken, omdat ADO Den Haag zich al had geplaatst voor de kampioenspoule. Door de winst vorige week op NAC kan de thuisploeg ADO Den Hag niet meer inhalen en is het zaak om te proberen na vandaag de nummer 1 plek veilig te stellen en dat kan alleen door te winnen. Na de eerste 10 minuten spelen is het nog steeds de brilstand en met kleine kansjes van beide kanten. Maar vlak daarna met goed overzicht en de assist van Fabiano Rust naar Raydrian Cornelia weet ADO Den Haag dan toch op 0-1 voorsprong te komen, ondanks dat Vitesse in deze fase zeker niet de mindere ploeg is. ADO Den Haag blijft goed doorgaan met leuk voetbal en weet niet veel later weer een grote kans te creëren. Via de rechterzijde zet Raydrian Cornelia goed voor maar Lorenzo Maasland kan net niet het hoofd er tegenaan zetten om de 0-2 in te koppen en blijft de marge 1. Tot nu toe is het een hele leuke wedstrijd om naar te kijken omdat beide teams lekker blijven voetballen met weinig lange ballen naar voren toe. Met iets meer balbezit in deze helft van ADO Den Haag weet de thuisploeg nog niet echt een goede kans te creëren voor de gelijkmaker wat natuurlijk de verdienste is van de Haagse verdediging die als een huis staat. ADO Den Haag heeft de beste kansen al gehad om de score te verdubbelen maar het was voorin niet scherp genoeg. Vitesse probeert wat meer via de counter maar dat laten de bezoekers niet toe omdat men goed georganiseerd staat. Tot aan rust weet Vitesse niet meer gevaarlijk te worden en gaat ADO Den Haag met een 0-1 voorsprong rusten.

ADO Den Haag komt niet goed uit de kleedkamer en het is Vitesse dat feller en scherper de tweede helft is begonnen en dat levert bijna de gelijkmaker op via een kopbal tegen de lat en daarna een schot tegen de paal. De bezoekers mogen dus niet klagen over geluk en dat mondt uiteindelijk zelfs uit in de dubbele voorsprong voor ADO Den Haag in minuut 39. Via goed druk zetten van Nani Bryson die de bal veroverd en zichzelf vrije doorgang geeft naar de goal en de 0-2 netjes laag inschiet. Vitesse probeert de druk hoog te houden op jacht naar de aansluiting waardoor ADO Den Haag moet proberen onder die druk uit te komen. Met nog 10 minuten spelen is het zaak voor ADO Den Haag om deze wedstrijd geen schade op te lopen en proberen de 0 te houden zodat men als een terechte koploper de winterstop in gaat. Beide ploegen blijven goed voetbalspel geven met in de laatste fase van deze wedstrijd het meerdere balbezit van de thuisploeg die voor ADO Den Haag toch gevaarlijk wordt en vlak voor tijd de aansluiting op het scorebord zet en de stand wordt 1-2. Met alleen nog de blessuretijd te gaan ruikt Vitesse de gelijkmaker en is het voor de Hagenaars de taak dat te voorkomen en toch 3 punten mee te nemen naar Den Haag. Via een vrije schop komt ADO Den Haag nog bijna stand op 1-3 zetten door een goed schot van Nani Bryson maar de keeper van Vitesse pakt hem zeer goed. Verder komt ADO Den Haag niet meer in de problemen en gaat men ook deze laatste wedstrijd winnend afsluiten.

ADO Den Haag onder 14 eindigt als winnaar in poule B waarmee men deze competitiehelft fantastisch afsluit en trots kan zijn op de prestatie.