Met een 3-0 overwinning op NAC O13 eindigden de talenten van trainer Martijn den Haan eerste in de poule. Met 37 punten uit 14 wedstrijden een prima prestatie. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, was het geen gemakkelijke overwinning. Na een rommelig begin nam de thuisploeg het initiatief. De eerste mogelijkheid was dan ook voor Zepiqueno Redmond, die zich (na een goede combinatie op het middenveld) knap wegdraaide van zijn directe tegenstander. Helaas miste zijn schot kracht en belandde in het zij net. ADO DH was in de eerste 10 minuten de bovenliggende partij en liet zien dat zij de terechte koploper waren. Door goed de vrije man te zoeken en de bal snel te verplaatsen, was het ADO DH dat het tempo bepaalde. De beloning volgde in de twaalfde minuut. Na een goede aanval over links (misschien wel de mooiste aanval van de wedstrijd) met 1x raken, werd Noah Philipsen vrij gespeeld in het zestien meter gebied. Waar hij vorige week nog de lat raakte, zag hij nu zijn inzet in het doel verdwijnen en bracht de stand op 1-0. Na de voorsprong veranderde langzaam het spelbeeld en kreeg NAC meer grip op de wedstrijd. ADO DH probeerde het wel, maar kwam steeds een stapje te laat. NAC ging op zoek naar de gelijkmaker met goede combinaties en kreeg in de 28ste minuut de kans op 1-1. Na een misverstand in de achterhoede van de thuisploeg stond de spits alleen voor het doel van Sem Eekhout. Gelukkig stond zijn vizier niet op scherp en schoot hij de bal voorlangs. De laatste mogelijkheid van de eerste helft was wederom voor Zepiqueno Redmond die zichzelf vrij speelde, maar zijn schot werd gestopt door de keeper. Beide teams zochten de kleedkamers op met een 1-0 ruststand.
De tweede helft was nog maar 2 minuten bezig toen Zepiqueno Redmond, uit een corner van NAC, diep werd gestuurd, maar hij kon de voorsprong niet vergroten. Hierna ging het spel over en weer. Beide ploegen waren op zoek naar doelpunten, maar echte kansen werden in deze fase nauwelijks gecreëerd. Pas na 17 minuten kreeg ADO DH de kans om de score te verdubbelen. Na een goede steekbal van Thijmen de Jong werd de diepgaande Dan Schallenberg in de rug geduwd. De scheidsrechter kon niet anders dan het geven van een penalty. Deze werd feilloos en strak in de boven hoek geschoten door Figo de Voogd (2-0). NAC liet zich hierdoor niet uit het veld slaan en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. De verdediging o.l.v. aanvoerder Yiandro Raap gaf echter niets meer weg. Het slotakkoord kwam van het hoofd van Dan Schallenberg, die na een voorzet van Figo de Voogd de eindstand op het scorebord zette (3-0). Kort hierna floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en was er blijdschap bij spelers, staf en supporters. ADO DH o13 is terecht winterkampioen en kan zich na de winterstop opmaken voor de kampioenspoule.