ADO Den Haag O.15 heeft het zich in de wedstrijd tegen FC Volendam O.15 niet echt gemakkelijk gemaakt om de 3 punten op een stormachtig jeugdcomplex "De Aftrap" te houden. ADO Den Haag had ervoor gekozen om met tegenwind aan deze wedstrijd te beginnen en dat was duidelijk zichtbaar in het spel van de thuisploeg. De ballen kwamen bijna niet op de helft van Volendam en met een beetje wind mee kwam FC Volendam in de 19e minuut via Junior Driessen op 0-1. Hierna blijft de wind ADO Den Haag parten spelen en werden de spitsen amper bereikt en als de spitsen wel werden bereikt werden er verkeerde keuzes gemaakt. Zo kwam FC Volendam niet echt in de problemen en bleef het een wedstrijd op de Haagse zijde van het veld. Zonder dat FC Volendam echt kansen creëerde om de score verder uit te bouwen en ADO Den Haag was niet bij machte om er zijn voordeel mee te doen. De toch al volle blessureboeg bij ADO Den Haag kreeg er nog een speler bij, omdat Sofyan El Hannoudi in de 30e minuut geblesseerd het veld moest verlaten.
In de rust zette trainer Mark Schuur zijn team op scherp door hen op het hard te drukken dat er met het wind voordeel mogelijkheden waren om de wedstrijd te winnen. Maar helaas ADO Den Haag kwam niet echt in zijn spel en speelde collectief geen beste wedstrijd en zag ook geen kans om het windvoordeel te benutten. Echter in de 70e minuut zag Calvin Gustina zijn schot met een beetje wind mee in het doel belanden (1-1). In de 2e minuut van de blessuretijd, zag Calvin Gustina weer een schot met wind mee in de bovenhoek verdwijnen en zo ADO Den Haag op een 2-1 voorsprong komen. Hierna probeerde FC Volendam om alsnog de gelijkmaker te scoren, maar uit het omschakel moment kwam de eerste goed lopende Haagse aanval die via Calvin Gustina door Jordan Gout werd binnengeschoten en zo de 3-1 eindstand op het scorebord bracht. Dankzij 3 doelpunten in de slotfase van de wedstrijd weet ADO Den Haag O15 dus alsnog de punten in Den Haag te houden.