Vandaag staat voor ADO Den Haag o14 een zware thuiswedstrijd op het programma tegen de huidige koploper in de competitie FC Utrecht. Ervaring leert dat FC Utrecht altijd hard in de duels is wat betekend dat het voor de thuisploeg belangrijk is om uit de duels te blijven. Het zonnetje schijnt alleen de wind is vandaag wellicht de grootste tegenstander. De beginfase van deze wedstrijd verloopt voor ADO Den Haag goed want men weet de bezoekers met goed spel nog van scoren te houden. Helaas voor de thuisploeg komt FC Utrecht toch op 0-1 in de 12de minuut Het is toch erg lastig voor ADO Den Haag om met deze harde wind tegen te spelen. Door vooral veel inzet te tonen blijft de schade beperkt tot 0-1 en probeert men dat tot aan rust zo te houden. Na 25 minuten spelen krijgen de bezoekers weer een grote kans tot scoren maar gelukkig staat doelman Sem Buvelot op de goede plek. Toch wordt de stand nog voor rust 0-2 want door een vrije trap met die wind komen de bezoekers op 0-2 voorsprong. Dit zal ook tevens de ruststand zijn.

De tweede helft begint ADO Den Haag met de wind in de rug en wellicht kan de 0-2 achterstand worden omgebogen naar winst. Het vertoonde spel is zeker zeer positief en heel leuk om naar te kijken. Na 50 minuten spelen krijgt de thuisploeg een grote kans om de aansluitingstreffer te maken maar helaas schiet Sem Yvel tegen de verdediger aan. Helaas kan ADO Den Haag ondanks het goede spel toch niet genoeg brengen tegenover FC Utrecht en weten de bezoekers wel hun kansen optimaal te benutten en weet men de score te vergroten naar 0-3. Niet veel later weten de bezoekers de stand nog groter te maken en op 0-4 te komen. Ook met de vrije trappen die de thuisploeg mee krijgen hebben we helaas de wind niet mee in het voordeel. Ver in de blessuretijd komt het doelpunt waar ADO Den Haag naar zocht door Max Wang die de 1-4 op het scorebord zet zodat de eer toch nog wordt gered.

Volgende week speelt ADO Den Haag O14 een uitwedstrijd in Eindhoven tegen PSV.