Ook tegen Almere City O19 heeft Ado Den Haag O19 het tij niet weten te keren, en is zodoende tegen hun derde nederlaag aangelopen. In het eerste bedrijf mogen de Hagenezen van geluk spreken dat Almere City slechts tweemaal weet de scoren uit een serie 100% kansen. Vlak voor rust krijgt ADO Den Haag eigenlijk pas zijn eerste mogelijkheid maar Quincy Does weet zijn hoofd niet goed tegen de afgemeten voorzet van Evan Rottier te krijgen.

Na de thee zien we een heel ander ADO Den Haag. Er wordt met veel meer passie gespeeld en dit levert al snel een tweetal schietkansen op die helaas niet het gewenste resultaat opleveren. Toch komt de Haagsche ploeg een twintigtal minuten voor het eind terug in de wedstrijd wanneer Lorenzo van Kleef een steekbal van Timo de Vreede op juiste waarde weet in te schatten en knap binnen schiet 1-2 .

In de resterende minuten spelen de Hagenezen vol op de aanval maar wat ze ook proberen er komt geen verandering meer in de stand. Aankomend weekend bij het nog ongeslagen FC Twente zal de ploeg vanaf het begin van de wedstrijd bij de les moeten zijn willen ze niet weer achter de feiten aan lopen .

Opstelling ADO Den Haag; Timon Fikkert; Timo de Vreede; Lorenzo van Kleef; Jean Fritz Boom; Cas van Altena; Daan Hartemink (11e Carlo de Gelder;89e Ousmane Barry); Nino Vittali (65e Dante Roethof); Rabbi Mwenda (76e Feng Zihao); Amin Essabri (55e Kai Verbeek ); Evan Rottier; Quincy Does