ADO Den Haag O.15 heeft zaterdag geen goed gevolg kunnen geven aan de winst in het voorgaande weekend. ADO Den Haag begon goed aan de wedstrijd want de eerste 25 minuten kwam Sparta amper op de Haagse speelhelft. Wat uiteindelijk een kans voor Jordan Gout opleverde, maar helaas geen doelpunt. Na 25 minuten kwam Sparta op een 1-0 voorsprong en was ADO Den Haag even de weg kwijt, met als gevolg dat Sparta een minuut later bijna op 2-0 kwam, maar deze goal werd afgekeurd. In de 27e minuut bracht Calvin Gustina, met een prima goal, ADO Den Haag op 1-1. Vanaf dit moment speelde ADO Den Haag een wedstrijd zonder beleving en liep het steeds achter de feiten aan. De toch alle volle ziekenboeg kreeg er nog iemand bij want Sofyan El Hannoudi viel in de 31e minuut geblesseerd uit. Op slag van rust scoorde Sparta de 2-1.
In de rust gaf trainer Mark Schuur aan dat het allemaal wat scherper en zorgvuldiger mocht tegen deze tegenstander. Helaas was de 2e helft van ADO Den Haag kant ver onder de maat, met wel een positieve uitzondering want Feliciano de Ruijter van O14 speelde een uitstekende wedstrijd. Sparta liep in een tijdsbestek van 9 minuten uit naar een 5-1 voorsprong. Helaas was ADO Den Haag niet bij machte om hier ook maar iets aan te veranderen. Zaterdag zal ADO Den Haag O.15 zich van een heel andere kant moeten laten zien, anders gaat het nog een lange weg worden om bij de 2 promotieplaatsen te komen.