Ook tegen FC Twente o19 is het ADO Den Haag O19 niet gelukt hun puntenaantal te vergroten. Na een eerste helft met een paar spaarzame kansjes aan beide kanten brand de wedstrijd na de rust volledig los. Al direct na rust is er een overtreding op Amin Essabri binnen die zestien die terecht een strafschop oplevert. Bram Wennekers weet deze feilloos te benutten zodat de Hagenezen snel op voorsprong komen. Na dit doelpunt breekt er een fase aan waarin ADO Den Haag de wedstrijd definitief op slot kan gooien. Maar omdat de Haagsche ploeg dit verzuimt laten ze de tukkers in leven.
Na ruim een uur krijgen ze hier de rekening voor gepresenteerd als uit een aanval over rechts een Haagsche verdediger de bal ongelukkig in zijn eigen doel doet belanden. Maar al snel na deze gelijkmaker komt ADO Den Haag toch weer op voorsprong. Het is Teun Heijberg die met een kopbal uit een hoekschop van Benjamin Reemst voor de 1-2 zorgt.

Teun Heijberg met de 1-2
Dit lijkt lange tijd ook de eindstand te worden want hoewel FC Twente wel aandringt weten ze niet echt gevaarlijk te worden. Toch zal de gelijkmaker wel vallen, in de laatste minuut valt een onschuldige voorzet vanaf de achterlijn pardoes bij de tweede paal binnen. In de ruim bemeten extra tijd gaan de tukkers zelfs nog met de overwinning aan de haal wanneer ze na een afgeslagen vrije trap razendsnel toeslaan. Voor ADO Den Haag waren de druiven aan het eind van de wedstrijd dus wel erg zuur. Het is nu zaak om deze domper snel te verwerken en komend weekend weer fris er tegen aan te gaan in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht O19.

Opstelling; Jack Morauw; Timo de Vreede; Lorenzo van Kleef; Jean Fritz Boom; Cas van Altena; Teun Heijberg; Bram Wennekers; Benjamin Reemst; Amin Essabri (63e Quincy Does ); Hugo Botermans (Dante Roethof); Evan Rottier (77e Nino Vittali)