ADO Den Haag O16 betrad zaterdag het veld voor de competitiewedstrijd tegen PSV O16. De eerste helft kenmerkte zich door veel strijd, maar aan echt voetballen kwamen beide teams niet of nauwelijks toe. ADO Den Haag domineerde en drong PSV veelal terug op hun eigen helft. In de 12e minuut kon Abdulrahman Sango de bal voorzetten, waarop Sacha Komljenovic de bal net naast kopt. De kansen nemen toe en ADO Den Haag komt op voorsprong in de 21e minuut. Een vrije trap van Gioelle Nicolaas wordt door Finn van Breemen, die hoog boven iedereen uittorent, knap ingekopt, 1-0. Vervolgens is er een kans voor Pharell de Macker die de bal net naast schiet. Ook lijkt het even mis te gaan achterin bij ADO Den Haag, maar het schot door PSV van dichtbij wordt prima gekeerd door Kilian Nikiéma. En wanneer in de 40e minuut PSV op de paal schiet, kan ADO Den Haag met een 1-0 voorsprong gaan rusten.

In de tweede helft zet PSV iets meer aan en zien we ADO Den Haag inzakken. De energie die men gebruikt heeft in de eerste helft heeft zijn tol geëist. Toch zijn er weer kansen voor ADO Den Haag. Emre Ates raakt in de 55e minuut de bal uit een voorzet van Gioelle Nicolaas net verkeerd en in de 56e minuut schiet Pharell de Macker over. PSV sleept er in de 61e minuut maar liefst 3 corners achterelkaar uit. En alhoewel de situaties gevaarlijk waren, bleef een doelpunt uit voor het team uit Eindhoven. Gioele Nicolaas komt in de 66e minuut vrij vanaf links en haalt uit richting het goal. De keeper kan de bal keren en uit de rebound probeert Rens Sandell in te koppen. Helaas kon de keeper van PSV deze inzet net pakken. PSV probeerde het ook, maar de Haagse verdediging hield zich staande. Twee minuten voor tijd lukte het PSV op de goal te schieten, maar via doelman Kilian Nikiema en de paal houdt ADO Den Haag de nul.
Dan lukt het ADO Den Haag toch nog om door te breken, door een klutsbal die voortkomt uit de actie van Delano Costella, komt de bal bij Pharell de Macker die nu alleen voor de keeper komt te staan. Pharell de Macker blijft rustig en omspeelt de keeper van PSV en scoort de 2-0. Met nog enkele seconde te spelen, floot de scheidsrechter voor het einde en kon ADO Den Haag wederom 3 punten bijschrijven. Wat een geweldig team-resultaat. ADO Den Haag O16 heeft de flow te pakken en de inzet door het team en de bereidheid om voor elkaar te werken, werpt eindelijk zijn vruchten af. Volgende week heeft ADO Den Haag geen competitieverplichting, maar een oefenwedstrijd. De week daarop gaat het team op jacht in Sittard voor de 3 punten.