Nieuws & Verslagen

Verslagen

In een voor het publiek vermakelijke wedstrijd hebben ADO Den Haag o19 en Excelsior o19 met 0-0 gelijkgespeeld. Vanaf het eerste fluitsignaal is het ADO Den Haag wat het initiatief neemt en ook een serie mogelijkheden om de score te openen krijgt.  Zo hebben Cas van Altena (redding doelman, bal van de lijn gehaald) en Hugo Botermans (kopbal op de paal) kansen om de score te openen. Ook Excelsior laat zich zeker niet onbetuigd maar hun aanvallers hebben hun vizier eveneens niet op scherp staan. Vlak voor het rustsignaal denkt Rabbi Mwenda na een goed uitgespeelde aanval de score te openen maar de doelman van Excelsior weet het geplaatste schot uit de hoek te tikken.

Na de thee is Excelsior de ploeg die de meeste mogelijkheden om de score te openen heeft. Maar de meeste schoten verdwijnen naast of over het doel en anders is er altijd de betrouwbare Youri Schoonderwaldt in het doel. Vlak voor tijd krijgen beide ploegen nog een uitgelezen mogelijkheid om de wedstrijd in hun voordeel te beslissen. Eerst heeft Bram Wennekers pech dat zijn inzet na een goede actie van Quincy Does net naast gaat en even later is het een speler van Excelsior die vrij voor Youri Schoonderwaldt verschijnt, maar deze weet erger te voorkomen door zijn doel goed te verkleinen. Zodoende blijven beide partijen op 0-0 steken en schieten daar weinig mee op in de strijd om de veilige zesde plek.

Opstelling; Youri Schoonderwaldt; Bram Wennekers; Lorenzo van Kleef; Jean Fritz Boom; Cas van Altena; Benjamin Reemst (56e Daan Hartemink); Nino Vittali (58e Dante Roethof); Rabbi Mwenda (85e Niels Ens); Amin Essabri; Hugo Botermans (71e Quincy Does); Evan Rottier (75e Zihao Feng) 

Deel dit item