ADO Den Haag O14 had dit weekend de competitiewedstrijd uit tegen Feijenoord in Rotterdam op het programma staan. De wedstrijd begon niet zoals gehoopt voor ADO Den Haag want vrij snel na de aftrap, al na 2 minuten, kwamen de bezoekers op achterstand omdat de slaapmodus nog aanstond en was de 1-0 voor Feijenoord een feit. De wind is ook vandaag weer duidelijk aanwezig en ADO Den Haag heeft in de 1ste helft de wind tegen. Uiteraard was het elftal nu wel wakker geschut en ging men op jacht naar de gelijkmaker. In de 8ste minuut dacht ADO Den Haag dat men op 1-1 kond komen zelfs met een dubbele poging maar helaas was men nog niet scherp genoeg voorin. Ondanks het gehavende elftal (blessures) werd het spel steeds beter met heel goed positiespel waar je langs de kant van kon genieten maar het doelpunt bleef nog uit. Na een kwartier leek het erop dat ADO Den Haag via Zepiqueno Redmond op gelijke hoogte wist te komen die de 16 meter in ging en het schot voor de 1-1 op de schoen wilde nemen maar helaas net werd gehaakt en tenval kwam maar de scheidsrechter het spel liet doorgaan en er niet de penalty kregen waar recht op hadden en blijft de stand nog steeds op 1-0 staan. Ondanks het betere spel van ADO Den Haag in deze fase van de wedstrijd kon de thuisploeg in minuut 20 de stand verdubbelen maar gelukkig was daar de zeer goed spelende Joey Brandt die de 2-0 niet liet doorgaan door op de goede plek te staan. Niet veel later creeert ADO Den Haag weer een goede aanval via Raydrian Cornelia die Zepiqueno Redmond de goede pass geeft en alleen op de keeper afgaat maar helaas door de verdediger van Feijenoord onregelementair wordt neergelegd. Volgens de spelregels moet dit een rode kaart zijn maar het blijft slechts bij de gele kaart en spaart de scheidsrechter de verdediger van Feijenoord. Maar, uit de genomen vrije trap van Sem Yvel die hij fantastisch inschiet, scoort ADO Den Haag dan toch de verdiende 1-1. In de laatste fase van de eerste helft creëren we genoeg kansen maar niet scherp genoeg zoals Feijenoord dat wel is vlak voor rust en zij wel tot scoren komen en gaat de thuisploeg met een 2-1 voorsprong de rust in.

De tweede helft begint ADO Den Haag scherper dan voor rust en kunnen snel de gelijkmaker maken via Andrew Imade maar zijn schot gaat maar net over. Na zo'n  50 minuten is het Feijenoord met het meeste balbezit maar is het niet echt gevaarlijk omdat de bezoekers toch goed tegenstand bieden en bij vlagen heel goed spel laten zien en de intentie hebben om een goed resultaat te halen hier in Rotterdam. In minuut 54 krijgt ADO Den Haag weer een hele grote kans vanuit een goed genomen vrije trap die bij Kaj van Houwelingen terecht komt en zijn inzet wordt helaas net voor de lijn gestopt. Dat ADO Den Haag vandaag niet het voordeel had van de scheidsrechter wordt ook nog even bevestigd wanneer hij de thuisploeg heel makkelijk aan een penalty helpt en Feijenoord daardoor de stand makkelijk op 3-1 kan zetten. Hiermee is de wedstrijd wel gespeeld en is het zaak voor ADO Den Haag O14 om de schade te beperken en niet met een grotere nederlaag terug te reizen naar Den Haag. De spelers uit ADO Den Haag O13 die hebben heel veel steun verleend en zich fantastisch ingezet tijdens deze wedstrijd en mogen trots zijn op hun getoonde spel. Maar uiteraard geldt dat voor het hele team en mag ADO Den Haag O14 ondanks de nederlaag met opgeheven hoofd uit kijken naar de volgende wedstrijd en dat is dan thuis tegen AZ.