ADO Den Haag O.15 heeft zichzelf zaterdag tegen Excelsior O.15 een hele slechte dienst bewezen, door onnodig de overwinning uit handen te geven. ADO Den Haag begon goed aan de wedstrijd en had tot de 14e minuut ook het beste van het spel, maar benutte de kansen niet. Excelsior kreeg in de 5e minuut zijn eerste echte mogelijkheid maar doelman Guus Dicke tikte de bal over. ADO Den Haag speelde vol op de aanval maar benutte de kansen niet. In de 14e minuut ging een schot van Excelsior nog voorlangs maar een minuut later was het wel raak en kwam de thuisclub zeer tegen de verhouding in op een 1-0 voorsprong. ADO Den Haag herstelde zich echter snel en zette de wedstrijd weer naar zijn hand. Met wat geluk scoorde Max Wang in de 20e minuut de gelijkmaker en bracht hiermee de stand op 1-1. Ook hierna waren er de beste mogelijkheden voor ADO Den Haag, maar kansen van Calvin da Veiga Furtado ( tot 2x keer toe) leverden geen resultaat op. En zo gingen beide de ploegen rusten met een 1-1 gelijke stand.
Na de rust nam ADO Den Haag direct het initiatief door vanuit de aftrap direct tot scoren te komen. Calvin da Veiga Furtado maakte de 1-2, en zette daarmee ADO Den Haag op voorsprong. Helaas gaf ADO Den Haag daarna niet meer thuis en liet Excelsior weer in de wedstrijd komen, in de 39e minuut redde Max Wang nog een bal van de doellijn. Maar een minuut later was het toch 2-2, omdat ADO Den Haag slordig was met uitverdedigen en zo kwam Excelsior op gelijkte hoogte. Nu moest ADO Den Haag op zoek naar de 2-3 om de overwinning nog veilig te kunnen stellen. Maar zoals zo vaak dit seizoen uit een afgeslagen aanval van ADO Den Haag scoorde Excelsior de 3-2. Vijf minuten voor het einde had Excelsior de kans om de wedstrijd definitief te beslissen, via een aanval door de as, maar invaller doelman Bas Tanis handelde prima en voorkwam hiermee een doelpunt. Al met al wederom een teleurstellend resultaat voor ADO Den Haag O.15. Volgende week speelt ADO Den Haag O.15 uit tegen FC Den Bosch, een mooie kans voor de mannen om de negatieve spiraal te doorbreken.