Dit weekend stond er voor ADO Den Haag O14 de uitwedstrijd tegen FC Utrecht, de huidige koploper in de competitie, op het programma. Het elftal is helaas door blessures al tijden niet compleet en met aanvulling van O13 die ook heel goed hun steentje bijdrage probeert ADO Den Haag O14 het beste eruit te halen. Wetende dat de thuiswedstrijd met 1-4 werd verloren moest men vandaag weer flink aan de bak. De wedstrijd begint heel goed voor ADO Den Haag omdat men heel scherp is en dat resulteert in de voorsprong na 4 minuten spelen via een goed opgezette aanval vanuit links door Raydrian Cornelia die ook goed het overzicht heeft en kan Lorenzo Maasland de 1-0 intikken. Na een kwartier spelen had de score al hoger kunnen oplopen maar nu werden de kansen niet benut. In dit kwartier wist de thuisploeg maar 1 kans te creeren. Na ruim 20 minuten krijgt ADO Den Haag de grootste kans op de 0-2 voorsprong maar helaas is de samenwerking voorin niet zoals het moet zijn. Iedereen merkt wel dat FC Utrecht wat meer aan het aandringen is om nog voor de rust de gelijkmaker te maken en daardoor komt ADO Den Haag steeds meer onder druk te staan. Gelukkig staat doelman Sem Buvelot tot nu toe een hele goede pot te keepen. ADO Den Haag kan nog bijna voor rust de stand verdubbelen naar 0-2 maar Lorenzo Maasland krijgt de bal net niet goed genoeg op de voet en de keeper van Utrecht redt goed. Ruststand 0-1.

Het storm offensief van FC Utrecht na rust weet ADO Den Haag goed te weerhouden mede door een heel goed keepende Sem Buvelot, en uiteraard de rest van het team die hun mannetje staan. Omdat ADO Den Haag zich graag willen revancheren van de thuiswedstrijd weet men door hard te werken terecht op 0-2 te komen via Andrew Imade, met wederom een assist van Raydrian Cornelia. Doordat FC Utrecht genoeg kwaliteit bezit weten zij de stand terug te brengen naar 1-2 in de 52ste minuut ondanks het vlagsignaal van de Haagse grensrechter en Utrecht wist daarvan te profiteren. Het wordt in de laatste fase van de wedstrijd heel lastig om deze voorsprog vast te houden tot aan het einde van de wedstrijd. Het is voorlopig alleen maar tegenhouden voor de Haagse ploeg. Wel doet men dat fantastisch met ongelooflijk veel inzet. Door veel strijd, passie en geloof in een goed resultaat houdt ADO Den Haag deze voorsprong vast en nemen de 3 punten mee richting Den Haag.