ADO Den Haag o19 heeft in het midweekse programma verzuimt om goede zaken te doen in de strijd om lijfsbehoud, en met 2-2 gelijkgespeeld tegen Almere City O19. Dat Almere City altijd een lastig te bestrijden tegenstander is voor ADO Den Haag bleek vooral in de eerste helft. De ploeg uit Almere was feller en scherper in de duels en de Haagsche mannen konden maar spaarzaam tot een goedlopende aanval komen. Toch komen de Hagenezen na ruim een half uur op voorsprong door een doelpunt van Amin Essabri. Lang kan ADO Den Haag niet van de voorsprong genieten want vier minuten later weet Almere City de stand weer gelijk te trekken. Op dat moment zeker niet onverdiend.
Na de rust is ADO Den Haag vanaf het begin beter bij de les en komt men veel vaker gevaarlijk voor het doel van Almere City maar ze weten een paar goede mogelijkheden niet te benutten. Toch komt de Haagsche ploeg vlak voor tijd op voorsprong wanneer Evan Rottier en knappe steekpas van Amin Essabri weet te verzilveren. Maar evenals in de eerste helft is de voorsprong van korte duur want in de laatste minuut scoort Almere City de gelijkmaker. Beide ploegen krijgen in de blessuretijd nog mogelijkheden op de overwinning maar gescoord wordt er niet meer zodat de wedstrijd in 2-2 eindigt.

Opstelling; Youri Schoonderwaldt; Timo de Vreede; Jean Fritz Boom; Cas van Altena; Lucas Leverland; Lorenzo van Kleef; Benjamin Reemst (83e Dante Roethof); Teun Heijberg (59e Quincy Does); Amin Essabri (90e Carlo de Gelder); Evan Rottier; Bram Wennekers (73 Nino Vittali)