Dit weekend is de eerste van de laatste 4 wedstrijden die ADO Den Haag O14 nog gaat spelen voor de reguliere competitie en dan wel thuis tegen PSV. De uitwedstrijd in Eindhoven was voor ADO Den Haag niet heel goed verlopen omdat men met 6-1 terug naar Den Haag werd gestuurd. ADO Den Haag O14 begint heel scherp aan de wedstrijd en de eerste kans is voor Fabiano Rust die goed inschiet maar de keeper redt zeer bekwaam. Bij de volgende kans is het dan toch raak. Vanuit een vrije trap genomen door Sem Yvel kon Andrew Imade goed inkoppen en de 1-0 is een feit. Doordat ADO Den Haag O14 vanaf het begin van de wedstrijd het nivo heel hoog houdt weet PSV nog niet goed hoe hiermee om te gaan en kan de thuisploeg de stand bijna op 2-0 zetten via een schot van Kaj van Houwelingen maar weer redt de keeper van PSV heel goed en wordt de stand niet verdubbeld. ADO Den Haag weet dat PSV over genoeg kwaliteit bezit en dat laten ze dan ook zien in de 18de min als een schot van richting veranderd en op de lat beland. Na een kleine 25 minuten spelen probeert ADO Den Haag meer onder de druk van PSV uit te komen en bij vlagen lukt dat heel goed. Dit resulteerd uiteindelijk in hele goeie actie van Fabiano Rust en hij maakt in de 29ste minuut de 2-0 voor. Niet veel later wordt het zelfs 3-0 via een hoekschop genomen door Nick Nagtegaal kon Max Wang met het hoofd scoren. ADO Den Haag gaat dus rusten met een 3-0 voorsprong.

ADO Den Haag O14 begint de tweede helft heel sterk door direct na de aftrap PSV goed onder druk te zetten. Via Andrew Imade ontstaat de volgende kans. Hij legt de bal goed af naar Joey Brandt en die schiet vanaf een meter of 18 fantastisch de 4-0 in. ADO Den Haag is in de wedstrijd de bovenliggende partij en de bezoekers weten er voorlopig niks tegen over te stellen. Niet veel later resulteert dit opnieuw in een doelpunt als een goed opgezette aanval via Kaj van Houwelingen naar Andrew Imade gaat en hij weet Lorenzo Maasland te bereiken die de 5-0 intikt. Toch weet PSV iets terug te doen omdat de thuisploeg de scherpte iets laat varen. De bezoekers weten daar van te profiteren en de 5-1 staat nu op het scorebord. Op het moment van het laatste kwartiertje zie je bij ADO Den Haag dat er veel kruit is verschoten en het spel een stuk minder begint te worden en PSV op jacht is naar hun volgende doelpunt. Omdat het bij ADO Den Haag het spel minder is geworden weet PSV daar goed van te profiteren en kunnen in nog geen drie minuten tijd de stand terug brengen tot 5-3. Nadat de ingevallen Joey Brandt helaas weer met een blessure naar de kant moest wist ADO Den Haag na de spelhervatting via Fabiano Rust toch nog de 6-3 op het scorebord te zetten. Na dit laatste doelpunt is ADO Den Haag niet meer in de problemen gekomen en heeft men met elkaar een fantastische prestatie behaald. Volgende week gaat ADO Den Haag O14 richting Amsterdam voor de uitwedstrijd tegen Ajax.