ADO Den Haag O19 heeft wederom een punt aan haar totaal toegevoegd, tegen de nummer twee op de ranglijst FC Utrecht bleef het 0-0. In een van beide kanten niet hoogstaande wedstrijd waren de kansen zeer schaars. In de eerste helft had de Haagsche ploeg het moeilijk om onder de druk van FC Utrecht uit te komen maar met uitzondering van een aantal hoekschoppen bleven ze eenvoudig overeind. Het duurde dan ook tot de 40e minuut voordat doelman Youri Schoonderwaldt voor het eerst echt getest werd.

In de tweede helft liet ADO Den Haag zich veel meer gelden en kwam het zelf ook vaker voor het doel van FC Utrecht.  Zo is er tot tweemaal toe niemand voor de goal om de goede voorzetten van invaller Quincy Does te benutten en kan Lorenzo van Kleef zijn kopbal niet de juiste richting meegeven. Aan de andere kant weet Youri Schoonderwaldt een van richting veranderd schot nog net te keren en staat de paal Utrechts succes in de weg. Zodoende eindigt de sportieve wedstrijd (geen kaarten) in 0-0.

Nadat alle uitslagen bekend waren bleek dat Excelsior en ADO Den Haag een puntje waren uitgelopen op Almere City en dat Willem II ook weer terug in de race is in de strijd om de bovenste 6 plaatsen en dus behoud in de eredivie.

Aankomend weekend staat de voor beide ploegen belangrijke wedstrijd ADO Den Haag - Excelsior op het programma. Deze wedstrijd begint op "De Aftrap" om 14.30 uur.

Opstelling; Youri Schoonderwaldt; Timo de Vreede; Lorenzo van Kleef; Jean Fritz Boom; Lucas Leverland; ​Rabbi Mwenda (75e Cas van Altena); Benjamin Reemst; Teun Heijberg (58e Quincy Does); Amin Essabri (69e Nino Vittali); Hugo Botermans (46e Evan Rottier); Bram Wennekers (85e Dante Roethof)